Finansijski uspeh nam donosi puno radosti i pozitivne energije, a astrolozi otkrivaju koji horoskopski znak će imati najviše sreće sa novcem u maju 2022. godine!

Iako će u maju mnogi znakovi imati turbulencije i probleme usled negativnog Plutona i retrogradnog Merkusa, neki će ipak uspeti da pronađu svoj put ka obilju. Evo o kome je reč:

Škorpija

Škorpije su glavni finansijski srećnici na kraju proleća. Oni mogu da troše novac na sebe, na svoju porodicu, zabavu, hobije. Period pomračenja ni na koji način neće uticati na njihovu sposobnost predviđanja događaja. Što se tiče retrogradnog Plutona, on je generalno povoljan za Škorpije. Počeće vreme povećanog samopouzdanja, procvata unutrašnjih sila. Uspećete da ublažite uticaj retrogradnih planeta. U maju će biti moguće ići na duga putovanja, poslovna putovanja. One Škorpije koje se posvete novim projektima imaće veliku sreću. Kada je reč o finansijama, čekaju vas mir i stabilnost.

Strelac

Strelac će biti najsrećniji u ovom periodu. Nepovoljne promene u ponašanju planeta najmanje će uticati na njih. To posebno važi za Merkura, koji od 10. maja samo kreće putem napretka. Retrogradni Pluton, koji počinje svoje obrnuto kretanje 29. aprila, takođe neće moći da natera Strelca da odustane od svojih ambicija. Oni će ostati posvećeni svemu što žele da ostvare, oslobođeni klišea i sposobni da se upoznaju sa bilo kojom osobom. Treba da nastave da rade stvari u kojima najviše uživaju. Iako astrlozi napominju da je period pomračenja kritičan, Strelčevi će moći da ostanu verni svojim planovima. U finansijskom sektoru sve će biti relativno stabilno, uprkos posledicama potpunog pomračenja Meseca i i sa sledećim pomračenjem Sunca.

Izvor: Sensa