Nedeljni novčani horoskop od 16. do 23. maja 2022. godine!

Ovan

Finansije Ovna ove nedelje će direktno zavisiti od njihovih postupaka. Ovi ljudi imaju sve prilike da pobede konkurente i rivale u borbi za mesto na suncu, kao i da privuku novac. Biće teško, ali ovo je normalno, s obzirom na astrološku situaciju. Dve jake prakse prikupljanja sredstava će pomoći u povećanju prihoda i pronalaženju novih izvora finansijskog prihoda. Najopasnije osećanje koje može da uništi sve je zavist. Ne fokusirajte se na uspehe drugih ljudi. Bolje je više razmišljati o sebi i svojim poslovima.

Bik

Treća nedelja maja za Bikove biće teškoće i donošenje važnih, ali često i teških odluka. Važno je da ne podlegnete trenutnim iskušenjima kada idete u kupovinu. Astrolozi savetuju da napravite listu za kupovinu i da ne trošite novac na nešto beskorisno. Ni u kom slučaju ne treba ponoviti oiste greške. Astrolozi takođe savetuju napuštanje loših navika, jer one uvek negativno utiču na blagostanje.

Blizanci

Privlačenje novca Blizancima pomoći će ne samo njihovoj elokvenciji, na koju su se ranije oslanjali, već i kreativnosti. Čak i ako predstavnici ovog znaka sugerišu da stvari ne idu dobro sa njihovom kreativnom stranom, ipak biste trebali isprobati ovaj pristup. Sada će svakako biti korisno, posebno za one čiji rad nije vezan za kreativnost. Kada pravite planove, korisno je da vizuelizujete šta želite.Tako Blizanci mogu uspostaviti vezu sa centrom obilja Univerzuma. Verujte da je sreća na vašoj strani.

Rak

Mnogi Rakovi će tokom ovih sedam dana preduzeti korake koji će ih dovesti do finansijskog uspeha u budućnosti. Ne očekujte brze rezultate. To znači da nema potrebe da se nervirate ako, na primer, neko nije odgovorio na finansijsku ponudu. Važno je da ne gubite nadu. Moguće je da će Rakovi moći da potroše vreme i novac za sebe i svoj posao. Moguće je da ćete se suočiti sa teškom dilemom.

Lav

Sada pažnju Lavova može zaokupiti ne samo rad i dela, već i ljubav. Da bi u finansijskom sektoru sve bilo dobro, sve treba da se prilagodi u drugim pravcima. Međutim, kada se bavite romantičnim poslovima i tražite inspiraciju, ne treba zaboraviti na svakodnevnije stvari. Lavovima je važno da se bave svojim direktnim obavezama i da ne zaborave da sa kupovinom sada moraju da budu pažljiviji u komunikaciji sa drugima.