Poslednji dani maja i početak juna biće savršen period da se sagleda sve ono što smo do sada uradili, da raskristimo s onim što je prošlo i da ga ostavimo iza nas. Kada presečemo stare veze koje nas vuku na dno, tada ćemo moći da počnemo iznova. Mnogima sledi uspešan period u pogledu finansija i ispunjenja želja. Evo šta predviđa horoskop od 30. maja do 5. juna: 

Ovan

Vreme je da izađete u svet! Pokažete se, neka svi vide koliko znate i umete. Pogledate ljude i steknite nova, dragocena iskustva. Poželećete da se aktivnije krećete, da upoznajte nova mesta. Mars i Jupiter su u vašem znaku, što znači da vas tokom ove nedelje prati sreća. Iskoristite ovu priliku na najbolji način da ostvarite ono što želite.

Bik

Vaši prioriteti se tokom ove nedelje menjaju. Na prvom mestu će doći potreba za finansijskom nezavisnošću. Sada je vreme da prikupite neophodna sredstva kako biste mogli da se oslobodite dugova i kredita. Imaćete priliku da zaradite dodatni novac, pod uslovom da ne budete lenji!

Blizanci

Sada je odlično vreme da organizujete kratko putovanje. A pun pogodak će biti ako se putovanje kombinuje sa učenjem onoga o čemu ste dugo sanjali – odlazak na neki kurs ili obuku koja će vam u budućnosti mnogo koristiti. Ne zaboravite da odvojite vreme za porodicu i prijatelje. Vaši najmiliji čekaju da im posvetite pažnju.

Rak

Okanite se praznih misli koje vas samo opterećuju i truju. Spusitite se na zemlju! Ne tražite bolji život u drugim gradovima i državama. Sve najvažnije stvari se dešavaju kod kuće, ovde i sada. Živite za sadašnji trenutak, sve drugo je gubljenje dragocenog vremena koje nećete moći da vratite.

Lav

Tokom ove nedelje suočićete se sa dosta poteškoća koje će vas usporiti na vašem putu, a mnoge će i odvratiti. Vodite računa o odnosu s partnerom. To što ste zajedno ne znači da ne treba da se trudite. Budite pažljivi i brižni inače može da dođe do svađa zbog sitnica.

Devica

Sve u svemu, očekuje vas dobra nedelja. Ako planirate da investirate, kupite nekretninu, vreme je da počnete da delujete. Prati vas sreća i osigurava dobre odluke. Ipak, morate biti spremni da celokupna situacija dovede do svađa s partnerom. Biće dosta tenzija i neslaganja, a to bi moglo da ugrozi vaš odnos.