Astrolozi su pogledali u tarot karte svakog znaka zodijaka i evo koje su prognoze za jun. Pogledajte šta vam donosi prvi mesec leta, koje šanse ne smete da propustite, a na šta bi trebalo da obratite posebnu pažnju!

Ovan – V Papa

Jun će za vas biti mesec otkrovanje u kome ćete shvatiti mnoge stvari i naučiti ono što e vam biti korisno u budućnosti. Posvetite se sticanju novih znanja i veština uz pomoć mentora i knjiga. Doslovno shvatite poslovnicu “čovek se uči dok je živ” I radite na tome da što više proširite svoje vidike. Osim na znaju, radite I na razvoju svoje duhovnosti.

Bik - X Točak sreće

Čeka emotivni roler koster. Pratiće vas usponi i padovi, promene i neizvesnost. Jun vam donosi mnogo pitanja, pa ćete biti zaokupljeni svojim životnim putem. Bavićete se prošlošću, svojim bivšim partnerima koji se iznenada mogu pojaviti na vratima ili ćete se ponovo susresti sa situacijama u kojima ste već pravili greške…. Imaćete osećaj da se sudbina igra sa vama. Bitno je da ublažite svoje uzbuđenje i donesete dobre odluke.

Blizanci - 7 pehara

Za vas, jun će se pretvoriti u mesec iluzija, ali će, zapravo, u stvarnosti sve biti drugačije nego što se na prvi pogled činilo. Neki predstavnici znaka će se izgubiti u snovima, drugima će zagospodariti strahovi, a neki će biti zbunjeni. Svima će biti teško da trezveno razmišljaju i neće biti u stanju da ocene šta je za njih u toj situaciji dobro, a šta loše. Pokušajte da ostanete objektivni.

Rak - princeza mačeva

Tokom juna ćete se osećati oslobođeno od svega što vam se nameće spolja, od sumnji, stega, predrasuda. Uvidećete nove šanse koje vam se tek otvaraju. Moći ćete da sagledate situaciju iz drugog ugla i da pronađete najbolji način da ostvarite svoje ciljeve, uprkos kritikama koje vam budu bile upućene. Jun će za vas biti početak ukorenjivanja novih ideja i planova.

Lav - Princ mačeva

Tokom juna bićete buntovnik koji će se buniti protiv svačijeg pokušaja da ga obuzdaju! Tražićete nove ideje, vaši postupci će biti iznenadni, ali će reći biti mudre i oštre. Bićete dosta emotivni, pa onima oko vas neće biti lako. Međutim, sve što se desi, biće korisno za sticanje iskustva! Nakon što sve prođe, uvidećete zbog čega je to bilo dobro.

Devica - 4 mača

Jun vam donosi mir, odmor i oporavak. Ovo je najbolje vreme za odmor od posla i od svih stresnih situacija. Iskoristite ovo vreme da se posvetite sebi- uz pomoć meditacije, utonite u svoje misli i pronađite odgovore na važna pitanja koja vas muče I probleme. Neki od vas će imati proročke snove.