Zahvaljujući povoljnom položaju planeta, jun donosi mnogo sjajnih prilika u pogledu finansija i karijere!  Nekoliko znakova horoskopa biće posebno uspešni u tome, evo koga su astrolozi izdvojili kao najveće miljenike zvezda:

Bik

Bik će imati sve šanse da pokaže svima ko je glavni! U maju je moglo da bude nevolja, ali to sve ostavite iza sebe i krenite napred! Imate šansu da se obogatite zahvaljujući svojoj harizmi, marljivom radu, al i inteligenciji i kreativnosti. Sve je u vašim rukama – samo treba malo više da zapnete. Rezultati neće izostati!

Blizanci

Početak leta je povoljno vreme za vas, jer je u ovo vreme Sunce pretežno u vašem znaku. Vaš glavni pomoćnik je Merkur. Prvo će se 3. juna osloboditi retrogradnog kretanja, a zatim će 13. juna preći u vaš znak. Postoje ogromne šanse da u drugoj polovini juna postanete najuspešniji ikada! Biće potrebno malo strpljenja i odricanja, ali morate da pokušate jer je sreća na vašoj strani. Pokažite se!

Devica

Vaš znak, baš kao i Blizanci veoma zavisi od Merkura. Njegova idealna pozicija u drugoj polovini juna pomoći će vam da odredite svoje buduće ciljeve, kao i da pronađete novi posao, steknete motivaciju, mudrost i usvojite nova znanja i veštine. Čak i ako ne uspete da se obogatite onoliko koliko biste želeli, moći ćete da stvorite dobru ušteđevinu za budućnost. Budite vredni i nemojte da se plašite nepoznatog!

Ribe

Tokom juna meseca otkrivate svoj potencijal na polju novca i karijere. Bićete veoma inspirisani i kreativni, a to može da vam otvori mnoga vrata! Imaćete šansu da zarađujete mnogo više nego do sada. Samo budite oprezni. Uzlet u junu može biti vrtoglav, ali je važnije da ostanete stabilni i da mislite dugoročno, a ne kako da se što brže i lakše dočepate novca. Astrolozi ističu da je jun idealno vreme za pametno investiranje!

Izvor: Sensa