Na pragu smo prvog letnjeg meseca koji simbolički donosi novi period u životu. Mnogi znakovi horoskopa će imati šanse da se kupaju u sreći, ali samo pojedini će to uspeti da ostvare. Evo koji znaci će biti miljenici fortune! 

Ribe

Stiže vam dvostruko pokroviteljstvo Venere već 2. juna, čim planeta prođe znak Raka. To znači da ćete pronaći sreću u ljubavi! Ukoliko već imate partnera, posvetite mu se, oraganizujte ponovni medeni mesec, rasplamsajte strasti! Ako ste u potrazi za ljubavlju, ovog meseca postoji velika verovatnoća da ćete je sresti na najneočekivanijem mestu, na koje uopšte niste pomišljali. Takođe, zahvaljujući Veneri dobićete snagu da završite sva teška pitanja koja se tiču vaše karijere.

Takođe, jun donosi sreću Ribama koje žele da radikalno promene svoj život i postanu najbolja verzija sebe. Moći ćete da se oslobodite negativnih emocija i starih rana iz prošlosti i da rešite stare probleme.

Strelac

Retrogradni Merkur, koji će uhvatiti ceo jun i koji će na svaki mogući način pokvariti raspoloženje ostalim znakovima zodijaka, ni na koji način neće uticati na vas! Vaša sreća će se udvostručiti, zahvaljujući čemu uticaj retrogradne planete ni na koji način neće moći da vam poremeti planove, naročito ne one koji se tiču posla. Što se tiče finansija, možete da računate na povećanje prihoda. Sada je idealno vreme da zatražite povišicu i unapređenje! Ako imate sjajnu ideju, trebalo bi da ugleda svetlost dana! 

Lav

Venera, koja je prešla u znak Raka, učiniće vas neverovatno privlačnom za suprotni pol. Postaćete neodoljivi i samim tim privući sjajne šanse da upoznate svoju srodnu dušu. Moći ćete da uživate u sjajnoj atmosferi na poslu, kolege će se prema vama odnositi sa toplinom i naklonošću i biće vam na raspologanju za sve vrste pomoći. Pod uticajem Venere, vaša intuicija će biti pojačana, kao i moć zapažanja. Pametno ih iskoristite. 

Vaga

Tokom juna moći ćete da se oslobodite svih pritužbi, loših misli i razočaranja. Posvetite se uređenju svog doma, da ono postane sigurno mesto i oaza mira i spokoja, čak iako živite sami. Ako se bavite kreativnim stvarima, jun vam otvara vrata novih misli i ideja.

Blizanci

Intuicija i povoljan položaj planeta omogućiće vam da izbegnete neoprezne odluke i loše izbore koje ćete možda biti u iskušenju da donesete. Ako se odlučite na promene, naročito mesta stanovavanja ili posla to će biti dobar izbor. Najveći uspeh čeka one koji se stalno kreću, upoznaju druge ljude, sklapaju poslove…

Izvor: Sensa