Horoskop za 6 meseci od juna do decembra - šta vam donosi drugi deo 2022. godine!

OVAN

U junu, konjunkcija Marsa i Jupitera je savršeno vreme za početak bilo čega novog što zahteva energiju, inicijativu i hrabrost. Pojačaće se fizička snaga, a takođe i vaš instinkt - znaćete tačno kako i kada nešto započeti. Imaćete samopouzdanja da postignete veliki uspeh. Pomračenje Sunca koje se dešava u oktobru 2022. može učiniti da se osećate nesigurno i uznemireno, ali vas takođe podstiče da postignete budući cilj. Biće lakše donositi odluke, a neizvesnost će biti zamenjena unutrašnjom ravnotežom. Do kraja godine, retrogradni Merkur može doneti probleme u komunikaciji i tehnološke kvarove, anksioznost, kašnjenje u putovanju i gubljene stvari. Takođe, možete očekivati da ćete se baviti raznim stvarima, prisećati se prošlosti ili neočekivano sresti ljude koji su vam nekada bili jako bliski i dragi.

BIK

U mesecu junu, tranzit Venere donosi jedan od najlepših perioda za vas u 2022. godini. Lakše širite i primate ljubav i naklonost, a bićete privlačniji, šarmantniji i popularniji nego inače. Ovo je povoljan period za traženje zadovoljstva, za zabavu i za opuštanje. Posebne avanture očekuju roditelje Bikove koji će sa decom u hodu otkrivati neke nove zabavne aktivnosti. Takođe je povoljan period za kreativni rad, kupovinu i druge finansijske stvari. U oktobru mesecu, Jupiter će doneti prilike za povećanje bogatstva i prosperiteta. Nove avanture će proširiti vaš horizont i učiniti drugačijim vaš pogled na život. Ovo bi trebalo da bude period duhovnog rasta. Međutim, vodite računa da ne postanete previše samouvereni tokom retrogradnog Jupitera. Do kraja godine, Saturn može doneti prekretnicu za Bikove. Ako su vaše ambicije rasute, možda ćete morati da preispitate svoje ciljeve. Taktičko povlačenje ili neki kompromis može biti najbolja opcija. Kada prođe ova teška i iscrpljujuća faza života, vaše samopouzdanje i entuzijazam će se vratiti. Tada možete početi da gradite nove temelje kako biste stvorili osećaj svrhe.

BLIZANCI

U junu, Venera u Biku je jedan od najboljih perioda u godini za vaš ljubavni život. Očekuje vas uspeh na ljubavnom planu, bez obzira da li ste usamljeni ili želite da unapredite odnos. Ovo će biti dobar trenutak za traženje zadovoljstva kroz fizičku aktivnost i zabavu. Dobro je vreme za kreativan rad, kupovinu i druga finansijska pitanja. U avgustu i septembru, Mars u Biku daje obilje asertivnosti što ovaj period čini odličnim vremenom za započinjanje novih projekata. Tokom ovog perioda, vaši troškovi mogu biti visoki, ali takođe možete biti vrlo konstruktivni i produktivni. Fizička aktivnost je posebno favorizovana kao što su vežbanje, sport i ples. Do kraja godine Saturn u osmoj kući donosi dostignuća i priznanja. Ovo bi mogao biti dobar trenutak za kupovinu i prodaju nekretnina ili renoviranje vašeg doma. Bliskost u vezi sa partnerom biće pojačana.

RAK

U julu mesecu, Saturn se kreće u znaku Jarca. Ono što ste pre nekoliko godina započeli, makar kao ideju, sada može doneti sjajne plodove. Bićete manje pod stresom, manje je verovatno da ćete se sada osećati preopterećeno. Posvetićete se svom zdravlju i imaćete više energije. U oktobru mesecu, sa tranzitom Marsa u Blizancima, naći ćete se u ulozi mirotvorca. Takođe će biti potrebno vreme da povratite snagu ovog meseca, pad vašeg imunološkog sistema koji bi mogao da dođe u oktobru mesecu zbog tranzita Marsa u 12. polju. Sa tranzitom Merkura u znaku Vage, mnoge vaše aktivnosti ovog meseca su usmerene ka vama. Moguće je da ćete u ovom periodu želeti da se povežete sa porodicom, bliskim prijateljima i partnerom.