Horoskop za vikend od 27. do 30. maja 2022. godine!

Ovan

Mesec u Biku i četiri druge planete u Biku koje zauzimaju vašu drugu kuću ističu finansijske lekcije, kao i vaše odnose sa novcem, prosperitetom i izobiljem. Mesec se spaja sa Uranom i sukobljava se sa vašim vladarom Marsom, što može izazvati emocionalnu nestabilnost i nepromišljeno ponašanje, pa se čuvajte. U nedelju, mlad Mesec u Blizancima se pridružuje Suncu u vašoj trećoj kući veze, zajednice i komunikacije.

Bik

Trenutno ima puno energije Bika u vašoj prvoj kući. Kao takav, može biti od pomoći da se prizemljite dok prolazite kroz ovo ponovno rođenje i redizajn svog života. Vaša vladajuća planeta, Venera, prelazi u Bika. Kao takva, vaša harizma i šarm rastu sve dok ne budete u centru pažnje skoro svuda gde idete, a da ne morate ni da pokušavate. Kako ćete iskoristiti tu supermoć?

Blizanci

Mesec u Biku, Venera u Biku i vaša vladajuća planeta Merkur u Biku pomažu da se napravi stelijum moćne zemaljske energije u vašoj dvanaestoj kući mističnih stvari. Niko vas sada ne može optužiti da ste neustrašivi, to je sigurno! U nedelju, Mesec prelazi u Blizance. Odmah ćete osetiti poznatu lakoću postojanja. Sekstil prema Jupiteru osigurava da ćete imati divan dan.

Rak

Vaši odnosi sa različitim grupama, prijateljima i humanitarnim poslovima su trenutno u krizi dok je Mesec u Biku, kome se pridružuju Venera i još tri planete, sija reflektora na vašu jedanaestu kuću. Sa pozitivne strane, svako druženje sa prijateljima ovog vikenda je gotovo garantovano dobar provod. Nasuprot tome, možda ćete morati da raskinete sa prijateljem kada neko otkrije svoje pravo lice. Ove nedelje, Mlad Mesec u Blizancima pojačava vaše snove.

Lav

Vaš profesionalni život je u fokusu stelijuma u Biku, koji uključuje Mesec i tek pristiglu Veneru u vašoj desetoj kući. Reći da vaša karijera prolazi kroz reviziju i ponovno rođenje je malo reći! Mesec vas dovodi u kontakt sa onim što osećate u vezi sa svojim poslom, a konjunkcija između Meseca i Urana može da podstakne promene. Nedelja je zabavan dan, jer se mlad Mesec u Blizancima pridružuje Suncu u vašoj kući prijateljstva.

Devica

Ako je vaš kofer spakovan i pasoš vam je pri ruci, verovatno je razlog zašto je stelijum u Biku, koji uključuje Mesec, a sada i Veneru, u vašoj devetoj kući putovanja i avanture. Ova kuća takođe vlada visokim obrazovanjem, pa potražite prilike u toj areni, posebno ako su one vezane za karijeru. U nedelju se Mesec pridružuje Suncu u vašoj desetoj kući karijere, uspeha i dostignuća. Mlad Mesec je idealan za postavljanje novih ciljeva i sadnju novih semena za uspeh.