Ljubavni horoskop za drugu polovinu 2022. godine - saznajte šta vas očekuje na romantičnom planu od juna do decembra!

Ovan

U junu se očekuje period ljubavi i romantike, kada će se Ovan osećati srećno. Jul je takođe dobar za zabavljanje, ali treba da budete spremni na činjenicu da veze koje su nastale možda neće biti dugoročne. U septembru, novembru i decembru očekuje se period stabilnosti. Oktobar ponovo može da stvori napetost u vezi, što može dovesti do raskida.

Bik

Leto će biti veoma uspešan period za ljubav. Odnosi će se razvijati skladno, a nesporazumi koji se pojave mogu se ispraviti razgovorom o problemima sa partnerom. Kraj avgusta – početak septembra može biti teško vreme – postoji mogućnost sukoba i rastanaka. Druga polovina septembra biće lagana i skladna. Novembar i početak decembra su još jedan težak period, sukobe treba izbegavati.

Blizanci

Najpovoljniji period u godini je kraj juna - početak jula. Tokom ovog perioda Venera prolazi kroz Blizance, što povećava verovatnoću zabavljanja, kao i novi romantični period u već uspostavljenoj vezi. S druge strane, prva polovina jula može postati period nestabilnosti, Blizanci će možda želeti slobodu. Od kraja avgusta i celog septembra nastaje težak period, moguće je razdvajanje partnera i prekid odnosa. Slični problemi se mogu ponoviti u novembru i početkom zime. Važno je posebno voditi računa o partnerstvu u ovim periodima.

Rak

Leto, kao i septembar, biće period romantike za Rakove. U julu i početkom avgusta Venera će proći kroz znak Raka i povezati se sa Lilit. Jaka ljubav je moguća, intezivne emocije i osećanja mogu dovesti do početka živopisne romanse. U oktobru se očekuje težak period u ličnom životu - verovatne su svađe i obračun za Rakove koji su u vezi.

Lav

Dobro vreme za nova poznanstva je kraj juna i početak jula. Međutim, Lavovi treba da uzmu u obzir da veza koja je počela krajem juna - početkom jula, verovatno neće biti dugoročna i ozbiljna. Avgust i septembar su povoljni za brak. Od oktobra do decembra, predstavnici vatrenog elementa imaju harmonično vreme za ljubavni život.

Devica

Letnji meseci i početak jeseni pružiće puno romantičnih trenutaka i novih poznanstava. Kraj jula-početak avgusta je najsjajniji i najupečatljiviji period kada će predstavnici znaka biti u stanju ljubavi. Krajem novembra ili početkom decembra mogu nastati mali sukobi u odnosima. Međutim, svi ovi problemi će prestati da budu aktuelni do nove godine.