Nedeljni horoskop od 13. do 20. juna 2022. godine!

Ovan

Svi akcenti vaše pažnje biće usmereni na materijalna pitanja, pojaviće se i aspekti vezani za nekretnine. Možda ćete smisliti ideje za povećanje prihoda i kreiranje nove strategije na poslu. Upoznavanje će se brže učvrstiti, odnosi sa partnerom će postati svetliji. Može doći do trenutaka ljubomore.

Bik

Planete će vam dodati emocije, sjaj i samopouzdanje. Počećete da trošite više energije i novca. Trebalo bi da budete pažljiviji da biste izbegli impulsivne kupovine i uvećali dugove. Posvetite vikend lepoti, u najširem smislu te reči. Boravite u prirodi, udovoljite sebi, radujte se svakom trenutku života.

Blizanci

Očekuju vas mnogi lični i poslovni sastanci, moguća su putovanja, možda čak i poslovna. Od 14. juna postoji rizik od nervoze usled pojave punog Meseca. Ukoliko budete napeti, nervozni i zbunjeni, možda je najbolje da neko vreme provedete sami i posvetite se svojim mislima.

Rak

Dobar period da se opustite i posvetite pažnju voljenoj osobi. Ovo će dodati stabilnost Rakovima koji su u vezi. Vikend donosi prijatno vreme za romansu, poklone, opuštanje negde van grada. Uživajte u romantičnoj atmosferi.

Lav

Čak i ako vaši šefovi odbiju većinu vaših ideja, bićete prepoznati kao preduzimljiva osoba, a to je veliki plus. Ciljeve postižu oni koji steknu iskustvo u bilo kojoj životnoj situaciji. Provedite vikend aktivnije, šetajte, plivajte, vežbajte. Čigong ili joga je ono što vam je sada potrebno da ojačate telo i opustite se.

Devica

Sada nije trenutak da govorite o svim svojim željama. Posebno ne pravite rizične korake kada je reč o finansijama. Moguće je da će vas pod uticajem punog Meseca privući ljubavne avanture. Nekim od predstavnika vašeg znaka je suđeno da se zaljube u autentičnu osobu. Ovo ne mora biti prolazni, već ozbiljno i dugo.