Nedeljni finansijski horoskop od 13. do 20. juna 2022. godine!

Ovan

Ovan treba da se fokusira na stvaranje prave atmosfere kod kuće. Ovo će biti najkraći put do finansijske pobede, jer je ovim ljudima preko potrebna pomoć kreativne energije, posebno kod kuće. Gde mogu kako da se opuste nakon napornih radnih dana. Takođe, prava atmosfera kod kuće tokom ovih sedam dana pomoći će Ovnu da se ne zbuni i ne utopi u sopstvenim strahovima i kompleksima. Glavna poteškoća ovog perioda je u tome što Ovan može da primi mnogo netačnih, lažnih informacija. Morate paziti šta nepoznati ljudi govore.

Bik

Ako od 13. do 19. juna pitanje donošenja važne finansijske odluke postane akutno, onda Bik može pogrešiti. Da se ​​to ne bi dogodilo, astrolozi savetuju da isključite emocije, delujete nežno i polako. Takođe je važno zapamtiti da je u nekim slučajevima korisno jednostavno sačekati. Srećom, Merkur malo jača porodične i partnerske veze, što će Biku omogućiti da se češće oslanja na podršku voljenih i prijatelja. Kao rezultat toga, Bikovi će moći da postignu uspeh u svom poslu, čak i ako se osećaju kao da su zaglavljeni u mestu.

Blizanci

Blizanci, kao i svi drugi znaci zodijaka, imaju težak utorak, ali za njih on može biti malo negativniji nego za sve druge ljude. Retrogradni Saturn u Jarcu predviđa sudbonosne trenutke. Kraj nedelje može biti vreme velikih promena, čak i ako se čini da se ništa posebno ne dešava. Početkom nedelje možete početi sa planiranjem i privesti trenutni posao logičnom kraju.

Rak

Rakovima će zvezde pomoći da se stvori ujednačena i harmonična pozadina, zahvaljujući kojoj ćete moći da promenite svoj život. U periodu retrogradnog Saturna rizično je zaduživati se, a drugo, to ni na koji način neće približiti Rakove rešavanju problema. Planete traže život u okviru svojih mogućnosti. Sada je za ove ljude veoma važno da ne prave životne greške tipične za njih. Astrolozi takođe savetuju da se odloži potraga i prelazak na novi posao.

Lav

Ove nedelje je važno voditi računa o održavanju finansijske stabilnosti uzdržavanjem od radikalnih promena i velikih kupovina, jer je velika verovatnoća da to neće doneti željeni rezultat. U Lavu može preovladati energija visokih vibracija, pa je bolje da se fokusirate na stvaranje – na kreativnost i na uzajamnu pomoć. Zvezde će pružiti Lavu priliku da se oseća bezbedno u finansijskom sektoru. Lavovi će tokom cele nedelje često nailaziti na dileme i teške situacije slične onima koje su morale da se rešavaju u prošlosti.

Devica

Za Device je bolje da koriste intuiciju u finansijskim stvarima, jer poverenje ljudima sada barem nije isplativo, a ponekad ni bezbedno. Morate naučiti da prepoznate energetske vampire kako biste odbili njihove napade i sačuvališanse za uspeh. Skupe nabavke bilo bi mudrije napraviti u ponedeljak ili četvrtak. Pun Mesec ovog puta može da postavi Devica na pogrešan put i naterati ih da troše više nego što su želeli. Biće korisno tražiti nestandardni pristup složenim slučajevima. Kreativnost će igrati u njihovu korist.