Dok su roditelji naši vitezovi u sjajnim oklopima, bake i dede su zaista Božiji blagoslov. Neke od najlepših uspomena iz detinjstva jesu druženje sa bakama koje nam spremaju kolače i palačinke, daju nam bezuslovnu ljubav, kupuju poklone i trude se da nas prate u svim aktivnostima, čak iako ih bole leđa ili nemaju energiju. Oni su tu da nam uvek daju podršku i budu najbolji oslonac u životu, čak i kada se suočimo sa velikim preprekama. Ništa nije veće i veličanstvenije od veze između unuka/unuke i bake i dede. To je posebna konekcija iz detinjstva i odrastanja koja može značajno uticati na ceo život.

Astrolozi ističu da su sledeći horoskopski znakovi definitivno najbolje bake:

Ovan

Baka Ovan je veličanstvena, posebna i zna uvek kako da vas motiviše i zabavi. Ona vas potpuno razume. Sa puno ljubavi brine o potrebama svojih unuka, ne samo da ih obasipaju svom ljubavlju i naklonošću, već im pružaju i sve što žele d asaznaju, otkriju i nauče.

Rak

Bake Rakovi su emotivne i osetljive i to je ono što ih čini odličnim ljudima za razgovor kada vas drugi ne razumeju, u dilemi ste ili želite pred nekim da otvorite srce. S obzirom na njihovo dugogodišnje iskustvo u svakom aspektu života, one će vam dati savršen savet i takođe će vas utešiti na najbolji mogući način.

Blizanci

Baka Blizanac je zabavna i izuzetno duhovita. Za razliku od drugih baka, one su prilično "kul", trude se da prate unuke u stopu, da rih razumeju uprkos generacijskom jazu i odlični su sagovornici. Sve što treba da uradite jeste da sedite sa njima i uživate u zajedničkom vremenu. Pored zabavnih priča, baka Blizanac vam može dati i važen lekcije za život.

Vaga

Bake koje pripadaju ovom horoskopskom znaku poseduju uravnoteženo stanje uma. One razumeju razliku između ispravnog i pogrešnog. Iako vam možda neće mnogo reći, uvek će vas voditi u trenucima očaja i znaće kako sjajno da vas usmere u životu. Pored saveta i smernica, osetićete neizmernu ljubav.

Ribe

Ribe su vrlo emotivne, a bake u ovom znaku su pravi izvor ljubavi, nežnosti i brige. One će postati vaši najbolji prijatelji i učiniće sve da vas zaštite. Njihova ljubav je neizmerna, čuvaće vam uvek leđa i dati vam savete koje treba dobro zapamtiti. Njihova kuhinja je božanstvena, poljupci nežni, a zagrljaji topli. Bake u ovom su najvoljenije, a to stvarno i zaslužuju. Svaka vaša želja za njih je zapovest, možda će vas razmaziti, ali kako one kažu - Ljubavi nikad dosta!

Izvor: Sensa