U utorak Neptun kreće retrogradno što će uticati na sve horoskopske znakove. Astrolozi svima savetuju da pripaze na novac I da se čuvaju prevara. Ali, iako nije najpogodnije vreme za finansijske aktivnosti, to nikako ne znači da morate da sedite besposleni. Naprotiv. Evo ko će imati najviše sreće s novcem od 27. juna do 3. jula

Ovan

Budite oprezni tokom ove nedelje, a naročito u utorak. Zbog nagle promene energije, sreća vam može okrenuti leđa. Retrogradni Neptun doneće mnogo rizika za obmane, greške i novčane gubitke. Primirite se malo, nemojte da se prepirete na poslu s kolegama, održavajte strogo poslovan odnos sa saradnicima. Budite spremni na nepredvidive ishode.

Bik

Zvezde vam otvaraju put ka materijalnom uspehu, mada neće ići sve glatko. Pratite svoj instikt i verujte u uspeh! Negativan položaj Neptuna negativno će uticati na finansijka pitanja. Nije dobro vreme za zaduživanje bilo koje vrste, pogotovu ne dok prvo ne izmirite stara zaduženja. Savet je da se strpite i da sa ulagnjima sačekate pogodniji trenutak.

Blizanci

Položaj planeta može vas navesti da napravite greške i krenete putem koji ne vodi nikuda. To je naročito verovatno u utorak. Negativno raspoloženje može izazvati neuspeh u poslu, pa je neophodno da imate malo više vere u pozitivan ishod i da pre bilo kakve odluke dobro razmislite o posledicima.

Rak

Pokušajte da kontrolišete izlive emocija. Postoji velika šansa da se jave sumnje u vlastite sposobnosti, ali i u odabrani put, naročito profesionalni. Ukoliko uspete da i pored svega ostanete uzdignute glave, ova nedelja može biti u potpunosti posvećena privlačenju novca i sklapanju poslova. Posvetite se ulaganjima, ponajpre u obrazovanje i nove veštine.

Lav

Prema prognozama astrologa, do kraja nedelje moći ćete da povećate svoje prihode, ako se oslonite na svoje iskustvo i slušate samo sebe. Ipak, neće sve biti glatko. Postoji mogućnost da dođe do grešaka koje će prouzrokovati gubite, a to će se najverovatnije dogodili u utorak ili sredu. Budite oprezni.

Devica

Dok svi ljudi imaju poteškoća, vi možete da nastavite da se ponašate uobičajeno i da radite kao i do sada. Biće vam lako sve što budete radili. Mnoge Device dobiće unapređenje, kao i bonuse za ostvarene dobre rezultate, što im donosi finansijsku nezavisnost. Drugima će uspeh doći samo ako pokažu odlučnost.