Novčani horsokop za jul!

Prvo će probleme doneti retrogradni Neptun, a zatim će se 5. jula na njega nadovezati i Merkur. Prva polovina meseca biće teška. Međutim, uprkos negativnoj energiji, mnogi će uspeti da povećaju svoje prihode i postignu uspeh u poslu. Evo šta horoskop donosi vašem znaku:

Ovan

U rešavanju novčanih pitanja u julu korisno je da se oslonite ne samo na sebe, već i na pomoć drugih. Ovnovi to retko rade, ali vreme je da se napravi izuzetak. Saveti bliskih ljudi ili kolega mogu biti zaista veoma korisni. Mogući su nepredviđeni troškovi, pa vam astrolozi savetuju planiranje budžeta unapred.

Bik

Bik će imati veoma nervozan i naporan mesec. U ovih nekoliko nedelja očekujte suočavanje sa teškoćama u poslu i u finansijskoj sferi. Zbog toga ćete biti napeti, možda čak i anksiozni. Tokom ovog perioda važno je održati emocionalnu stabilnost i ne podleći provokacijama svih oniih koji vam zavide na uspehu.

Blizanci

Do 19. jula, izbegavajte kupovinu, naročito šoping iz zabave. U suprotnom, nećete moći da se izvučete iz dugova. Nesmotrenost može uništiti sve vaše pređašnje finansijske uspehe. Isto će učiniti i zavist, od koje se u julu treba što pre osloboditi. Napočetku meseca najbolje je da više vremena posvetite odmoru, pošto ćete u drugoj polovini meseca morati da zapnete.

Rak

Imate u planu kupovinu nekretnina, ulaganje u hartije od vrednosti, ali u ovom periodu to nije vredno rizika. Nepromišljene odluke mogu dovesti do finansijskih gubitaka. U rešavanju finansijskih pitanja možete se osloniti na intuiciju, ali bolje je ne zaboraviti ni na zdrav razum. Krajem jula očekuje vas očekuj za dosadašnji trud.

Lav

Retrogradni Neptun na vas ima slab uticaj, tako da ćete već početkom meseca moći da se dobro pokažete u poslu. To će biti razlog za malu novčanu nagradu ili unapređenje. Krajem meseca možete razmišljati o dodatnim načinima zarade, o novim hobijima i načinu na koji od njih možete da profitirate.

Devica

Da bi vaši nadređeni primetili vaš trud i zalaganje, potrudite se da radite marljivo i predano, završavajte poslove na vreme, a ako treba, bez pogovora ostanite duže. Vaša posvećenost neće ostati nezapažena, velike su šanse da dobijete unapređenje. U narednom periodu slobodno možete trošiti novac kako biste poboljšali kvalitet svog života.