Iako će jul generalno biti dobar mesec, bez mnogo trzavica, a sa dosta harmoničnih dana, astrolozi savetuju da povedete računa. Neke stvari ne bi trebalo da radite jer će vam doneti samo negativne stvari. Evo šta bi trebalo da odstranite iz svog života:

1. Razmišljanje o neuspesima

Misli o negativnosti, problemima i neuspesima su nešto što vas samo vuče na dno. Ne dozvolite da vas takve misli kontrolišu. To što nekada nešto niste uspeli neka ostane u prošlosti. Imaćete još prilika i bićete bolji! Ako se ne oslobodite pesimizma, retrogradni Neptun će uzeti svoj danak.

2. Osveta

Iako je ponekad primamljiva, osveta nije nešto što će rešiti problem. Ona je manifestacija agresije i kao takva direktan put do gubitka. Ako želite da budete srećni, morate to da prevaziđete, a to jedino može opraštanjem i okretanjem novog lista.

3. Sumnja i nepoverenje

Mars u Biku je izvor negativnosti. Od 5. jula planeta ova planeta nas činiti strašljivim, nepoverljivim i sumnjičavim. Ako želite da se sreća ne okreće od vas, nastavite da verujete najbližim ljudima jer sumnje rađaju sukobe i razlaze. Ovde je važno održati ravnotežu, jer je preterana lakovernost takođe opasna.

4. Bezvoljnost

Od presudnog je značaja biti aktivan, svrsishodan. Pasivnost, apatija, depresivne misli i lenjost glavni su neprijatelji naše sreće. Astrolozi vam savetuju da češće komunicirate sa ljudima koji vas inspirišu i od kojih možete mnogo da naučite. Pokrenite se, izađite iz svoje zone komfora! Naučite nešto novo, izlazite, družite se. To će vam sve popraviti raspoloženje.

5. Ne radite na više frontova

iako današnje vreme zahteva multitasking, astrolozi savetuju da se tokom jula fokusirate na pojedinačne stvari. Pažnja će biti oslabljena, uz smanjenu produktivnost. Stoga nema svrhe da se silite, samo ćete praviti greške. 

Izvor: Sensa