Horoskop za vikend od 1. do 3. jula 2022. godine!

Ovan

Mesec u Lavu u petak i subotu donosi vam nalet energije. Iskoristite je da se zabavite, ali i da donesete mudre odluke. U petak uveče, vaša vladajuća planeta, Mars, ulazi u kvadrat sa Plutona, raspirujući igre moći i manipulacije. Budite posebno oprezni, čuvajte se prevara. Kada mesec pređe u Devicu u nedelju ujutro, stvari će se vratiti u normalu.

Bik

Mesec u Lavu izaziva dramu dok se kreće kroz vašu četvrtu kuću. Sekstil s vašom vladajćom planetom, Venerom, u petak ujutru podstiče kreativnost i umni rad. Mesec prelazi u Devicu u nedelju ujutru, a vi ćete osetiti kako se stvari smiruju. Trigon Meseca sa Uranom u Biku u nedelju može da donese samo lepe stvari.

Blizanci

Mesec u Lavu generiše ogromnu energiju u vašem sektoru komunikacije. U međuvremenu, vaša vladajuća planeta, Merkur, biće u trigonu sa Saturnom i u kvadratu sa Neptunom ove subote. Ovo produbljuje vašu inteligenciju, komunikacijske veštine, maštu. Mesec u Devici skreće vam pažnju na dom i važnost porodice.

Rak

Jupiterski trigon u petak ujutru je podsticaj koji vam je potreban da vam vikend počne dobro i uspešno. Nažalost, stvari mogu postati napete u subotu usled jutarnjeg kvadrata s Uranom. Potrudite se da ostanete usredsređeni. Ulazak Meseca u Devicu u nedelju predstavlja olakšanje, a energiju koju će doneti trigon s Marsom treba dobro iskoristiti. Pokušajte da ispunite svoje potrebe i želje ovog vikenda.

Lav

Mesec u Lavu naglašava vaš urođeni šarm. Ako ne reagujete preterano burno i dramatično, stvari koje se tiču posla, ali i veze mogu ostati stabilni. Mesec u Devici može vam biti dosadan, nakon ovog burnog dana, ali baš je ta mirnoća ono što vam treba da biste povratili harmonične odnose sa svojom voljenom osobom.

Devica

U petak i subotu, Mesec u Lavu produbljuje vašu intuiciju i osetljivost dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću. Kasnije, Mesec u Devici u nedelju i ponedeljak podići će vaše samopouzdanje, a trigon s Marsom ispunjava energijom koja vam je potrebna da uradite sve sa svoje liste obaveza.