"Venera je planeta ljubavi, a Blizanci su najinteligentiniji znak te mentalne moći. Kada je Venera u dvojnom znaku, ona hoće na dva koloseka da eksprimentiše. Venera u Bliznacima je ljubav u glavi, jer Blizanci su glava. Zato bi trebala da se malo spusti na srce, ali to će se dogoditi kada bude u Raku - Rak je vodeni znak i onda kreće sve. Rak je početak, alfa i omega svih emotivnih dešavanja." - objasnio je astrolog Dušan Veličković u emisiji "150 minuta".

Horoskop za Veneru u Blizancima otkriva da će se najviše turbulencija dogoditi u ljubavi - "Svi ovih flertovi Venere u Blizancima dovešće do novih ljubavi u julu mesecu. Ali Neptun je u znaku Riba, do svoje perfekcije je u iluzijama. Pravi kvadrat sa Merkurom i Venerom i hoće da da malo laži. Ovo je pogubno za one koji se zaljubljuju dok slušaju."

Ipak, astrolog Dušan Veličković ističe da ovo može biti plodan period, a evo ko će imati najviše uspeha: "Do 7. jula je najbolji period za nove početke, za posao, ljubav, biznis. Biće sve tako dok Mars ne uđe u znak Bika, tada može doći do uvredljivosti i rasipanja novca. Naredni dani su svima dobri za sve, ali treba imati meru. O tome govore Saturn i Mars, Mars je agresija, a Saturn je kočnica. Ko zna da samog sebe ukoči na vreme u bilo čemu, on prolazi fenomenalno. Ljudi koji nemaju kočnicu, ispravljaju krivinu i završe pored puta."

Pronađite svoju pravu meru, razmišljajte pozitivno i iskoristite naredne dane za lični razvoj maksimalno!

Izvor: Sensa