Mesečni kineski horoskop za jul!

Drugi letnji mesec mnogim znakovima doneće iznenađenja- nekima prijatna, nekim šokantna, dok će neki znakovi imati miran period, bez mnogo trzavica. Evo šta za vaš znak predviđa kineski horoskop za jul:

Pacov

Za rođene u godini Pacova u julu su izvesne nepredviđene okolnosti na koje neće moći da utiču. Budite oprezni sa ljudima koji će vas okruživati ovog meseca. Zbog pojedinaca ili zbog okolnosti, vaši planovi mogu biti poremećeni, pa je zato važno da imate rezervni plan, naročito kada su u pitanju putovanja. Ne dozvolite da vam propadne odmor.

Bivo

U julu vas očekuju promene- postoji mogućnost da se u vašem životu pojave novi ljudi, kao i da ga neko napusti. Razmislite šta vam je zaista najvažnije u životu i koji su vam prioriteti. Budite oprezni, u julu morate da se oslonite samo na sebe kako biste izbegli nevolje. Postoji mogućnost da odete na put, ali prvo proverite sva dokumenta.

Tigar

Iza vaših leđa mogu se odvijati događaji i stvari za koje niste ni slutili. Budite oprezni, neko iz vašeg poslovnog ili privatnog okruženja vam ne želi dobro. To može da utiče na odnose, ali i na finansije i zdravlje. Pre bilo kakvih odluka, sve dobro proverite i analizirajte. Pokušajte da ne donosite emocionalne odluke.

Zec

Očekuje vas sjajan mesec. Slobodni predstavnici ovog znaka mogu upoznati svoju drugu polovinu, a oni koji su već u paru osetiće toplinu i brigu. U poslu može doći do obostrano korisnog partnerstva. Ne odbijajte ponude koje će vam stići, nove prilike mogu da vam donesu dobar prihod. Možete računati i na podršku prijatelja za sve što vam bude trebalo.

Zmaj

Zmajevi će imati mnogo posla u julu, ali ćete uspeti da se nosite sa svim zadacima. Velike su šanse da vam se u ovom mesecu ostvari san ili želja o kojoj ste dugo razmišljali. Ali pre toga, moraćete da razjasnite neke situacije iz prošlosti. U tome će vam pomoći prijatelj.

Zmija

U julu ćete imati dosta posla oko birokratije, papira i ugovora. U prvi plan će doći finansije. Takođe ćete morati da napravite veoma važan izbor koji može biti vezan za putovanje, preseljenje ili pak zdravlje. Srećom, možete da radite dve stvari u isto vreme i budite sigurni da ćete uspeti sve da uspešno privedete kraju.