Jul je sredina leta - period kada se događaju najlepše ljubavne varnice, nežni smo, strastveni, posvećeni odnosima. Mnogi horoskopski znakovi će baš do kraja meseca imati priliku da pronađu ljubav, a najsrećniji dan za to biće 17. jul 2022. godine.

Na ovaj dan Sunce i Merkur se spajaju sa Neptunom - ova kombinacija energija donosi nežna osećanja, otvaranje srca i iskrene emocije.

Ovan

Ovan 17. jula može samo da se pritaji i uživa u trenucima smirenosti u kućnoj atmosferi. Ako je neko koga volite takođe kod kuće, ne možete zamisliti bolji scenario. Napravite poseban dan u svom ljubavnom zvezdu: kuvajte zajendo, gledajte filmove, plešite... Biće čarobno!

Bik

Biku se preporučuje da sredinom jula organizuju mini putovanje. Pokušajte da budete na posebnom mestu i napravite slike za pamćenje. Budite spontani i ne uskraćujte sebi ništa i ovo će vas odvesti na novi nivo.

Blizanci

Slušajte svoje srce i verujte svojoj proceni. Ako vam već duže vreme nagoveštavaju da je vreme za akciju, preuzmite inicijativu u svoje ruke. Vreme je da napravite prvi korak i otvorite srce pred osobom koja vam se dopada. Za Blizance, leto bi trebalo da bude vreme liderstva u karijeri i u ličnim odnosima. Ne plašite se odgovornosti i budite spremni na promene.

Rak

Sredina jula imaće pozitivan romantičan efekat na Rakove. Osećaj može da raste i postaje jači svakim danom. 17. jula oseća se uticaj Venere, što će uneti harmoniju i nežnost u život. Uživajte u svojoj ljubavi i podelite je sa svetom.

Lav

Lavove 17. jula može očekivati romantičan sastanak. Briga o sebi u ovoj fazi je najvažnija. Ukoliko provedete ovaj dan sa voljenom osobom, možete podići vaš odnos na viši nivo.