Nedeljni horoskop od 18. do 24. jula 2022. godine!

Ovan

Na poslu će vam nedostajati kreativnosti. U ljubavi pokušavate da skrijete osećanja i možda da mnaipulišete partnerom - ovo neće doneti dobre voibracije. Ipak, ako nastavite da se trudite u polju karijere, uprkos preprekama, možete ostvariti značajan finansijski uspeh.

Bik

Za mnoge Bikove ova nedelja će doneti povoljne promene. Bez mnogo truda, situacije će se okrenuti u vašu korist, a problemi će se sami rešavati. U stvari, ovo je prirodan rezultat prethodnih radova. Na ljubavnom planu mogu se pojaviti problemi jer ćete teško nalaziti balans između ljubavi i posla. Imaćete izazove ako radite u timu, shvatićete da nekim ljudima ne možete da verujete.

Blizanci

Mnogi Blizanci baviće se prošlim iskustvima. Želećete da preispitate svoj život, ali ako živite u prošlosti, to vas može sprečiti da idete napred. Imate priliku da posetite neka nezaboravna mesta, da se sastanete sa davno zaboravljenim prijateljima. U vašem ličnom životu, promene će morati malo da sačekaju. Posao će doneti borbu, kao i situacije u kojima morate na najteži način da branite svoje mišljenje. Za vas će ovo biti prilika da prevaziđete sebe.

Rak

Očekuje vas novi period u životu - sumiraćete rezultate prošle godine i postavljajući nove zadatke. Imaćete osećaj neke strepnje, težine od postojeće odgovornosti. Zdravlje neće doneti probleme, a u porodičnom ili ličnom životu biće neophodno rešiti hitne nesporazume. Posao će doneti dobre materijalne koristi, posebno onim Rakovima koji su na rukovodećim pozicijama ili su povezani sa finansijskim tokovima.

Lav

Morate pronađi izlaz iz problema. Imaćete sjajne prilike i perspektive da izbegnete rizik. Na polju ljubavi moguće su svađe koje mogu pomeriti temelje veze. U profesionalnom smislu, nedelja će doneti borbu sa konkurentama - motiviše vas takmičarski duh. Preporučljivo je da se uzdržite od rasprava na poslu - u timu ima onih koji mogu situaciju da okrenu protiv vas.

Devica

Vreme je da završite važne stvari koje su nekada započete. Bićete testirani na snagu i samopouzdanje. Ponekad će vam se činiti da je teret odgovornosti prevelik i želite da ga odbacite, zaboravljajući na posledice. Ali ovo ne bi trebalo da radite. Ova sedmica nije povoljna za novi posao. Moguće su uspešne poslovne saradnje i službena putovanja. Ako ste u vezi, postoji rizik od svađa, možda čak i raskida - potrudite se da pronađete zajednički jezik.