Mesečni horoskop - Sunce ulazi u Lava 22. jula i ostaje u ovom vatrenom znaku sve do 22. avgusta. Počinje vladavina Lava, evo šta očekuje vaš horoskopski znak!

Ovan

Mars, vaša vladajuća planeta biće veoma zauzeta pod Suncem u Lavu, dok stvara konjunkciju sa Uranom i Severnim čvorom. Želećete da napravite neke duboke promene u svom životu. Stvari mogu biti klimave, ali to drhtanje vam može pomoći da odlučite za šta je vredno da se držite, a čega treba da se oslobodite. Mlad Mesec 28. julau Lavu biće jedan od najlepših u godini i nosi neverovatnu energiju za manifestaciju. Istog dana Jupiter kreće retrogradno - ako ste radili na projektu ili su vam neke dobre vesti stigle u maju, možda ćete videti više toga u sezoni Lava! Fokusirajte na sve što želite da proširite u svom životu.

Bik

Uran i severni čvor koji se spajaju u vašem znaku mogu malo da uzdrmaju vaš svet, omogućavajući vam da vidite šta je stabilno, a šta nije tako stabilno. Stvari koje su bile na kamenitom tlu mogu se srušiti. Ako sumnjate u nešto, te sumnje mogu postati glasnije dok se ne preduzme neka akcija. Uran se kreće kroz vaš znak od 2018. i ostaće ovde do 2026. Ovo je dugo putovanje za vas koje vam pomaže da se probudite kako biste mogli da preoblikujete svoj život u onaj koji ima veću svrhu. Znajte da će sve što se sada odvija verovatno biti samo deo priče. Do 2026. godine moći ćete da se osvrnete na ovaj period svog života i razmislite o svim promenama i buđenjima koja su vas zatekla. Pun Mesec 11. avgusta u Vodoliji biće za vas ključna tačka jer ćete neke stvari privesti kraju.

Blizanci

Obratite pažnju oko punog Meseca 11. avgusta, jer ćete možda otkriti da nešto na čemu ste naporno radili procveta! Usmerite ovu „cvetajuću“ energiju kako god vam odgovara! Saturn je takođe veoma aktivan i može doneti neke izazove. Vaša intuicija će verovatno biti na vrhuncu, posebno u poslednjim nedeljama jula. Postavite nameru kao što je, želim da uberem najsočniju, najhrskaviju jabuku, a zatim dozvolite vašoj intuiciji da vas vodi da uberete savršeno voće. Ovo je jednostavan, ali efikasan način vežbanja tih intuitivnih mišića! Vi držite ključeve sopstvene sudbine i da je svo znanje koje tražite unutra.

Rak

Možda se osećate malo iscrpljeno vatrenom energijom sezone Lava, ali znajte da je asteroid Cerera na vašoj strani. Odvojite malo više vremena samo za sebe. Obavezno se hranite onim što vas ispunjava i čini da se osećate voljeno. Mlad Mesec u Lavu 28. jula je jedan od najboljih mladih Meseca koje smo videli u poslednje vreme. Iskoristite ovu energiju da pokrenete i revitalizirate područja svog života koja su spora, teška ili stagnirajuća. Koristite ovu energiju mladog Meseca da napunite svoj život u pozitivnom energijom. Lav je energija koja je veoma usredsređena na srce, kao i Rak, tako da radite sa svojim srcem, obratite pažnju na mudrost koju ono nudi i dozvolite energiji srca da uzleti radeći na kreativnim projektima koji vas ispunjavaju. Sezona Lava 2022. je savršeno vreme za kreativni projekat, isprobavanje nečega što ste oduvek želeli, da pročitate neku od svojih omiljenih knjiga ili se prepustite svom omiljenom filmu. Uradite nešto što vas uzbuđuje!

Lav

Ovo je vaša sezona i vaše vreme da zablistate! Kada je Sunce u vašem zodijaku, može vas ispuniti svetlošću, samopouzdanjem i vitalnošću! Iskoristite ovu energiju na najbolji način obraćajući pažnju na svoje zdravlje. Mlad Mesec u Lavu 28. jula je jedan od najlepših koje smo videli. Ako vam rođendan padne za dan ili dva od ovog mladog Meseca, dobićete duplu dozu njegove lepe energije! Kao opšte pravilo, kad god se vaš rođendan približi mladom Mesecu, to znači da je godina koja je pred vama jedna od novih početaka i novih prilika. Vaše moći ispoljavanja su takođe visoke pod ovim mladim Mesecom, tako da ako postoje vrata koja želite da otvorite, postavite svoju nameru pod ovim mladim Mesecom i dozvolite Univerzumu da uradi ostalo. Pun Mesec Vodolije 11. avgusta je malo težak, donosi izazove, ali iz njih možemo učiti. Znajte da svi izazovi na koje naiđete u godini koja dolazi imaju potencijal da donesu moćne poklone i nagrade!

Devica

Neposredno pre nego što je Sunce postavljeno da uđe u vaš horoskopski znak, energija završetka i zatvaranja počinje da teče kroz vaš život. Možda ćete to početi da osećate kada Sunce ulazi u Lava. Stvari koje treba da dođu do kraja će prirodno doći do zaključka, ili ćete možda naći potrebu da napustite stvari koje ste jednostavno prerasli ili koje vam oduzimaju previše vremena. Ostavlja se kreativni prostor za nove stvari da procvetaju! Ove nove stvari se možda neće ostvariti odmah, ali možete planirati unapred koristeći energije mladog Meseca. Nosi snažnu manifestacionu energiju, tako da ako postoji nešto što želite da stvorite u svom životu, postavite nameru. Udruživanje Urana i severnog čvora pomaže da se naša sudbina promeni. Fokusirajte na ono što je u vašoj kontroli, a ne na ono što nije.