Mesečni horoskop za avgust 2022. godine!

Ovan

U avgustu će Ovan moći da pronađe rešenje za mnoga pitanja koja su se činila nerešiva. Pre svega, to se tiče finansijskih problema. U potrazi za pravim putem, slušajte svoju intuiciju, ali nemojte zanemariti savete voljenih. Oni će biti veoma blagovremeni i spasiti vas od nepromišljenih koraka. Nemojte se plašiti da kažete šta mislite. Ovo će uplašiti loše volje, a pristalice će uveriti u vašu iskrenost i pouzdanost. Možete pronaći nove prijatelje tamo gde niste očekivali. Kraj meseca obećava uzbudljive romantične avanture. Uživaćete u novim iskustvima i leteti na krilima ljubavi. Neće biti dosadno ni porodičnim Ovnovi. Zajednički odmor može povečati bliskost među partnerima.

Bik

Avgust će biti mesec velikih planova za Bika. Možete početi da ih gradite od prvih dana. Posebno su povoljni projekti vezani za hobije i sport. Razmislite o svemu i onda ostavite sve ono što vas ne ispunjava iza sebe. Moguće je da pravo vreme za neke stvari još nije došlo, ali strpite se - sve se može preokrenuti. Sredinom meseca predstavnike znaka će privući razne avanture. Ne suzdržavajte se, ali budite oprezni. U trećoj dekadi avgusta pazite na nepromišljene kupovine i rasipanje novca. Moguće su nelagodnosti sa nadređenima, izbegnite konflikt.

Blizanci

Ovo je period savršenog učenja – to bi trebalo da bude vaš moto Blizanace u avgustu prati žudnja za znanjem i entuzijazam koji će pomoći će vam da savladate i kombinujete naizgled nespojive nauke. A vaše životno iskustvo će vam reći kako da primenite nova znanja za dobrobit i sebe i drugih. Materijalne koristi neće vas naterati da čekate. Što se tiče ljubavi, sve će biti tiho i mirno. Zvezde ne obećavaju izlive emocija na koje ste navikli. Ali vaše misli će biti usmerene na nešto drugo. U avgustu postoji rizik od umora i prenaprezanja. Odvojite vremena za odmor kako bi se vaše telo i um reciklirali. Mlad mesec krajem meseca podstaći će Blizance na promene. Selidba, promena posla i bračni status će proći dobro. Ako vam generalno sve odgovara, pomerite nameštaj ili promenite imidž.

Rak

Rakovi će u avgustu morati da se posvete poslu. Biće mnogo teže donositi odluke. Izbor može biti bilo koji, ali će odrediti vaš život za narednu godinu. Imajte ovo na umu kada kažete da ili ne. Sredinom meseca zvezde obećavaju prijatna iznenađenja. To mogu biti stvari o kojima ste dugo sanjali, ponude koje ste čekali ili putovanje na mesta na koja ste se već nadali. Iskoristite ovaj dar sudbine da stvorite zalihe pozitivnih emocija. Dobro će doći kada se suočite sa preprekama i izazovima. Kraj avgusta doneće novi zaokret u odnosima sa voljenima i prijateljima. Izbegavajte svađe i sporove. Najbolji lek za sve probleme je kompromis.