Tranzit Marsa u znaku Bika počeo je 5. jula i ostaće u ovom znaku sve do 20. avgusta 2022. godine. pred nama je mesec ipo dana kada se mnogi planovi mogu ispuniti, ali se možemo suočiti i sa teškim odlukama i izazovima.

Kada boravi u Biku, Mars je povezan sa Venerom i trudi se da ispuni sve njene želje. To se odnosi na ljubav, novac, zadovoljstvo i odnose. To ne znači da treba očekivati previše, jer Mars je spor, a Venera je akcija. Venera će postaviti aktivnost, a Mars će u svom ritmu - polako, ali sigurno i konstruktivno.

Možete delovati i ostvariti velike stvari tek kada pronađete zajednički jezik sa drugima - kako u ličnim, tako i u poslovnim odnosima. U narednim periodima možemo da razradimo energiju marsa i dovedemo je na viši nivo. Zadatak Marsa je da vodi računa o interesima drugih, inspiriše, podstiče ostale da deluju, stvara snagu, čini da uradimo ono na šta se dugo čeka.

Tranzit Marsa kroz Bika je najpovoljniji za predstavnike znakova elemenata Zemlje: Bik, Devica, Jarac. Oni su aktivni, dinamični, inspirisani - spremni da naprave velika dostignuća. Prepreke koje im se nađu na putu mogu da budu male i beznačajne, a oni će se sa njima olako izboriti. Zemljani znakovi u narednih mesec dana zaista nižu uspehe!

Takođe, ovo je produktivno vreme za Rakove i Ribe. Njima će timski rad biti presudan za postizanju ciljeva. Možda ćete konačno pronaći dobar posao koji će doneti, možda ne visok, ali stabilan i predvidiv prihod.

Škorpijama je situacija pomalo otežana, jer će tokom ovog perioda morati stalno da se bavi ljudima čiji se postupci i ciljevi apsolutno ne poklapaju sa njenim. Mogući su konflikti, nezadovoljstvo, razmirice.

Lavovi i Vodolije su primorani da naporno rade dok se drugi odmaraju. Sada je veoma važno zadržati autentičnost i ne ulaziti u sukob, čak i ako postoji provokacija.

Ovan, Blizanci, Vaga, Strelac - ovi znakovi prave dobre izbore dok je Mars u znaku Bika. Odlučuju pažljivo životnim planovima i osećaju se kao gospodari svog života.

Izvor: Sensa