S nekim ljudima se skontamo nakon samo nekoliko razmenjenih rečenica, ali to ne znači da ćemo uspeti da ostvarimo vezu koja ima potencijal da opstane. Stoga, za ljubav je potrebno da se ispuni više uslova, između ostalog, da imate slična interesovanja ili navike. Evo s kakvim partnerom se, na osnovu horoskopskog znaka, nećete slagati u ljubavi:

Ovan

Ne volite lenjost i stalno ste u pokretu. Vikend je za vas vreme koje želite da iskoristite da uradite sve ono što niste uspeli tokom nedelje. Dakle, ako imate velike planove, a druga strana želi da provede vikend kod kuće, shvatićete da ova veza nije za vas. Potreban vam je partner koji može da prati vaš ritam.

Bik

Volite romantične stvari i očekujete da se vaš partner oseća isto, ali ne volite ni preterivanje. Nemate mnogo snage niti volje da mu dokazujete koliko volite. Ako su njemu stalno potrebne potvrde ljubavi, onda nemate mnogo šansi da uspete.

Blizanci

Potreban vam je muškarac koji vas ceni. Volite da budete u centru pažnje i često se viđate sa prijateljima. A najbolji način da pronađete svoju srodnu dušu je da je tražite u istim društvenim krugovima. Ekstrovertni ste, što znači da ne treba da očekujete nekog zanimljivog na tihim i mirnim mestima poput ušuškanog kafića ili biblioteke

Rak

Kada pomislite na savršenu vezu, zamišljate da se bajka ostvaruje. Planirate svoje venčanje čak i ako ste tek počeli da izlazite, tako da vam je potreban romantični tip, kao što ste vi. Momak kojeg treba da izbegavate je plejboj, kao i hvalisavac kome je bitno da se pohvali kakvu devojku je osvojio.

Lav

Želite da te u centru pažnje i volite da vam stalno ugađaju. Dakle, ako tražite momka sa kojim želite da provedete ceo život, odgovaraće vam neko ko se divi vašoj sjajnoj ličnosti, ko je spreman da vam ugađa. Momak sa kojim ne možete da se slažete je neko ko je previše zauzet, narcisoidan i ne ume da se posveti.

Devica

Veoma ste praktični, što znači da donosite najbolje odluke kada su u pitanju ljubav i veze. Ne pravite često greške, ali kada ste istinski zaljubljeni u nekoga, može vam biti teško da analizirate situaciju. Potreban vam je neko ko je pametan i praktičan kao i vi, a ne nepopravljivi romantičar.