Venera je u Raku od 18. jula do 12. avgusta što nam donosi period u kome ćemo se najviše posvetiti ljubavnim odnosima, kući i porodici. Gostujući u emisiji 150 minuta na Prva TV, astrolog Dušan Veličković otkrio je koji znakovi horoskopa će narednih mesec dana imati najbolji period i najviše šansi.

- Venera je iz inteligentnih i neodlučnih Blizanaca koji se vode logikom prešla u emotivnog Raka. To znači da će narednih mesec dana sve prštati od ljubavi i zaljubljivanja! Mesec je trenutno na nultom stepenu Ovna što je idealan trenutak za započinjanje nekih novih stvari. Tako da i nove ljubavi koje nastaju ovih dana imaju potencijal da opstanu i traju. Takođe, Merkur je ušao u Lava i sve što se u narednom periodu bude dešavalo biće teatralno- rekao je Veličković

Evo koja 4 znaka ćekaju najbolje prilike:

Bik

Venera u Raku vam donosi sjajan period jer ćete rešiti neke napete porodične situacije koje su nastale ranije pod uticajem Venere… Popravićete odnos s partnerom tako što će napraviti kompromis ili na kraju popustiti. Bik mora da žrtvuje svoj ego i ponos zarad harmonije u porodici ili vezi.

Rak

Promene su došle, Venera vam daje dozu šarma, ali i diplomatske veštine. Da bi se desile neke lepe stvari, morate da se osećate lepo iznutra, da budete spokojni, blaženi… Tada postajete magnet za dobre stvari. Imaćete mnogo sreće, slobodno se okušajte u igrama na sreću, velike su šanse za neočekivani dobitak!

Vaga

S obzirom na promene i na Veneru koja uskoro menja položaj, očekuju vas dobre promene. Ono što vam se trenutno dešava može da vam da osećaj da nemate kontrolu, ali sve se dešava s planom za vaše dobro. Nemate razloga za brigu! Venera je ušla u Raka, u vaše 10. polje posla. Računajte da će se na poslovnom planu odvijati 80 odsto vašeg života - i poslovnog i finansijskog i emotivnog (ako ste slobodni).

Ribe

Jupiter vam donosi mogućnosti za veliki novac! Vaše peto polje vam daje osećaj sreće i zadovoljstva, osećaćete se divno, spokojno, biće prilika za putovanje, bićete u dobrom društvu...Tako će biti sve do kraja meseca!

Izvor: Sensa