Nedelja pred nama biće veoma povoljna za mnoge znakove. Već u ponedeljak, 18. jula, Venera će preći u znak Raka, a u utorak Merkur ulazi u Lava, koji je odgovoran za našu inteligenciju i motivaciju. Sreda donosi pozitivne ishode zbog suprotnosti između Sunca i Plutona. Pokažite inicijativu, to može da bude vaš najbolji prijatelj u procesu postizanja ciljeva. Evo šta nedeljni horoskop od 18. do 24. jula donosi vašem znaku na polju finansija:

Ovan

Oslobodite se navika koje vas sprečavaju da se obogatite. Ovo će generalno biti dobra i produktivna nedelja za vas. Ideje i planovi na kojima radite u poslednje vreme dobiće svoj finalni oblik. Astrolozi savetuju da najvažnije stvari uradite početkom nedelje, a kupovinu ostavite za kraj.

Bik

Što pre shvatite kako treba da poboljšate svoju situaciju, pre ćete videti nove finansijske mogućnosti koje vam Univerzum šalje. Iako tokom ove nedelje ne morate preterano da se ograničavate kada je kupovina u pitanju, ne treba zaboraviti na pažljiv odnos prema novcu. Napravite dobar plan tako da vam ostane sredstava za lično zadoovljstvo.

Blizanci

Uz pozitivne tranzite Venere i Merkura, započećete novu etapu u svom finansijskom životu. Astrolozi savetuju da nikome ne zavidite, da ne gledate koliko drugi zarađuju i da se ne zadužujete. Velike su šanse da ove nedelje dobijete nove ideje i izvore prihoda.

Rak

Može doći do određenih finansijskih problema, ali tek na kraju nedelje. Finansijski tokovi u bliskoj budućnosti mogu postati mnogo moćniji zbog uticaja Merkura. Pojačajte svoju produktivnost, iskoristite svoje šanse! Ipak, povedite računa o trošenju novca inače se sredstva mogu neočekivano izgubiti. U ovom periodu nije na odmet da žrtvujete lični komfor zarad višeg finansijskog cilja.

Lav

Položaj planeta imaće pozitivan uticaj na stvari vezane za novac, nekretnine i poslovnu komunikaciju, ali, da biste iskoristili svoje šanse, morate da se rešite svojih starih obaveza. Dobro bi bilo da vratite dugove ako imate i završite ranije započete projekte. Budite strpljivi i fokusirani!

Devica

Vaši prihodi tokom ovog perioda zavisiće od toga koliko ste fleksibilni i harizmatični. Ako uspete da ostavite povoljan utisak, ili napravite kompromis, to će doneti materijalni dobitak. Vaša karijera je ove nedelje pod pojačanom pažnjom planeta- ako tražite novi posao, promovišete projekte ili radite na nečem velikom, onda vas čeka veliki uspeh!