Horoskop ukazuje da nas 18. jula očekuje prelazak Venere u znak Raka. Ovaj astrološki događaj može doneti pozitivne promene u život!

Venera, planeta ljubavi i novca, donosi neverovatno pozitivne stvari u naš život, što će veoma blagotvorno uticati na naše psihičko i fizičko stanje. Posebno se jača privlačnost, romantične varnice, kao i ljubavni snovi.

Očekuje nas moćna ženska energija! Venera je planeta koja zrači ženskom energijom, pa je moguće da ćete imati znatno više harizme i šarma. Posebno će privlačni i zavodljivi biti horoskopski znakovi: Bik, Ribe i Vaga.

Takođe, Venera u Raku je idealna za tretmane lepote, masaže, promene načina ishrane, odustajanje od loših navika. Možete postati bolja verzija sebe! Radite na promenama koje želite da bvidite kod sebe spolja, ali i iznutra. Od 18. jula mnogi mogu imati povećano samopouzdanje, što dobro utiče i na ljubavni plan.

Najbolja vest koju Venera u Raku donosi jeste da je savršeno vreme da pronađete svoju srodnu dušu

Od 18. jula do 10. avgusta Venera će pomagati i muškarcima i ženama u potrazi za srodnom dušom. Ova planeta će nas sve okupiti, pomoći srodnim dušama da se pronađu - predstavlja magično vreme za romantiku i flert. Ovo se posebno odnosi na sam početak perioda boravka u Raku i posebno na sam dan tranzicije 18. jula.

Izađite sa prijateljima, upoznajte nove ljude, posetite neka nova mesta. Moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu koja vam lako može osvojiti srce i pokazati nove dimenzije ljubavi. Pokušajte da što više vremena provedete sa svojom porodicom. Povežite se i sa prijateljima i delite vredna iskustva.

Očekuje vas 20 dana sjajnih promena u ljubavi. Oni koji su u vezi, mogu se odlučiti za venčanje, zajendički život, proširenje porodice. U ovima danima se planiraju najlepše i divne stvari, kao i kvalitetni razgovori sa partnerom. Ukoliko su postojale neke prepreke i problemi, važno je da u ovim danima otvoreno razgovarate sa partnerom i sve rešite.

Venera će pomoći mnogima od nas da se oporave, ojačaju uverenje da će sve biti u redu. Ako ste dugo želeli da postanete uspešniji u nekom poslu. Venera će vam pomoći da u tome uspete. Astrolozi ističu da će ona dati puno energije, snage, radosti.

Moguće je da će neke prepreke postati lakše i razumljivije, pa ćete ostaviti prostor za rast. Budite strpljivi, fokusirajte se na dobro i željene stvari će se dogoditi!

Izvor: Sensa