Dnevni horoskop za 25. jul 2022. godine!

Jutro počinje trigonom Meseca u Blizancima i Saturna u Vodoliji. Ovo je odlično vreme za održavanje poslovnih sastanaka - posebno ako treba da ponudite svoje ideje ljudima koji imaju veliko poštovanje i autoritet. Bićete mentalno jaki, što će biti posebno korisno za rešavanje pitanja u kojima je obično teško isključiti emocije. Finansijske odluke sada dolaze lako, jer nećete praviti nikakve nepotrebne kupovine.

Kasnije Venera u Raku ulazi u kvadrat s Jupiterom u Ovnu. Tokom ovog tranzita, mogli biste da izgubte dosta novca. Povedite računa o tome šta ulazi, a šta izlazi iz vašeg džepa. Nije dobro vreme za putovanje. Ako ste u braku, može doći do svađa, posebno zbog pitanja novca ili zbog partnerovih starih navika koje je imao dok niste bili par. 

Na kraju dana Mesec u Blizancima ulazi u kvadrat s Neptunom u Ribama. Ovaj tranzit može izazvati sanjivo raspoloženje, pasivan stav, lenjost, preosetljivost. Previše ćete razmišljati o svojim željama koje će uglavnom biti nerealne i samim tim neostvarive.

U galeriji ispod pročitajte šta dnevni horoskop za 25. jul 2022. godine predviđa vašem znaku!

Sensa / Canva dnevni horoskop za 25. jul

Izvor: Sensa