Horoskop otkriva kako će planete na nebu uticati na nas u narednih nedelju dana, do 1 avgusta!

"Venera je u Raku emotivna, a Mars je u Biku uvredljiv. Može doći do neke ljubavi, ali pre toga do neke kavge, dinamike, nerazumevanja i sl. Mars ide ka Uranu i on je originalan i to je neki kratak spoj." - objašnio je astrolog Dušan Veličković za emisiju "150 minuta".

Astrolog je istakao da će u narednim danima informacije više cirkulisati, ali i da se u emotivnim odnosima komunikacija može povboljšati: "Sunce je ušlo u znak Lava što je fantastično, a tu je i Merkur, što je idealno za neke govore, verbalne trijade... Ljudi su gladni informacija jer je Merkur u Lavu, kao i Sunce. Na emotivnom planu sada ima manje laganja, Lav je dostojanstven, on je Sunce, a na Suncu nikako ne može da se zadrži nikakva prljavština, ona sagori."

Dušan Veličković ističe da će nam ovo svima biti bolji i zanimljiviji periodi života, a prema njegovoj prognozi dva horoskopska znaka se izdvajaju kada je reč o poboljšanju finansija:

Ovan

U jako su dobroj fazi. Njima su aktuelne finansije jer im je Mars u drugoj kući. Jako je dobar period Ovnovima koji se bave programiranjem, jer Uran vlada visokim tehnologijama, a Mars je uložena energija. Ovnovi koji idu ispred svog vremena, bave se internetom i tehnologijama, njima su zvezde jako naklonjene. Neki bi mogli da idu na odmor, na put, ali poslovni i radni put. Gde god da idu, mogu dobiti informaciju koju će iskoristiti u poslu. Što se tiče ljubavi, ne žele da se vezuju, hoće slobodu. Ne vole da ih bilo ko ograničava i sputava.

Rak

Rakovima je izuzetan period zbog Venere koja im daje lepotu, šarm i povoljan period za finansije. Oni treba da spoje lepo i korisno, osećaju se fenomenalno. Finansijski su zbrinuti i bezbrižni, a bezbrižnost je preduslov zdravlja. Rakovima je poslednja nedelja jula fantastična. Treba da se opuste i pripreme za avgust u kojem će završiti ono što sada hoće, a nije im se dalo.

Izvor: Sensa