Sutra, 22. jula počinje vladavina Lava. Ovaj period je po mnogo čemu specifičan, baš kao i sam znak, peti po redu u zodijačkom krugu. Nakon sentimentalnog i romantičnog Raka ulazimo u sazveđže koje odlikuje strast i temperament. Lav je znak koji voli da bude u centru pažnje, on pleni svojom harizmom, osvaja sve oko sebe i voli da mu ugađaju. Lav je pun samopouzdanja, siguran u sebe, pun pozitivne energije. Upravo to donosi I svim ostalim znakovima u periodu od 22. jula do 22. avgusta! Topli letnji dani dodatno će podgrejati raspoloženje- bićemo smeli i slobodni da flertujemo , da se upustimo u romanse, da se družimo I uživamo. Evo šta čeka znakove horoskopa u narednih mesec dana:

Ovan

Sezona Lava ima tendenciju da pojača intenzitet vaših umetničkih impulsa. Sunce je u vašoj petoj kući romantike, igre i kreativnosti. Ovaj trenutak je stvoren da izrazite svoje emocije kroz kreativni projekat i napravite pauzu od obaveza kako biste zaista mogli da budete svoji sa ljudima koje najviše volite. Možete se radovati 31. julu kao danu ispunjenom ljubavlju i srećom jer će tada Sunce biti u trigonu s Jupiterom u vašem znaku.

Bik

Iskoristite period vladavine Lava da provedete još kvalitetnije vreme sa svojim najbližima zahvaljujući Suncu koje se kreće kroz vašu četvrtu kuću doma. Vaša vladajuća planeta, Venera, kreće se kroz vašu treću kuću komunikacije do 11. avgusta, tako da je taj period savršen za međusobno zbližavanje i jačanje odnosa, posebno kroz neki zajednički posao, učenje novih veština ili bavljenje sportom.

Blizanci

Sezona Lava podiže vašu radoznalu, komunikativnu prirodu na nove visine jer se Sunce nalazi u vašoj trećoj kući informacija. To je takođe astrološka kuća povezana sa putovanjima, tako da vas u narednom periodu očekuje više putovanja nego inače. Vaša vladajuća planeta, Merkur, kreće se kroz vašu četvrtu kuću doma od 4. do 25. avgusta. Druženje sa voljenim osobama pomoći će vam da steknete bolji uvid u sve- od tekućih emocionalnih izazova do dugoročnih ciljeva koje želite da ostvarite.

Rak

Možda se osećate pomalo iscrpljeno nakon svog rođendana i činjenice da ste ghodinu stariji, ali obradovaće vas vest da se Sunce kreće kroz vašu drugu kuću prihoda, fokusirajući se na pitanja novca. Možda razmišljate o tome da li ste dovoljno cenjeni na svom poslu i da li bi vam negde drugde bilo bolje. Oko 11. avgusta, očekuju vas vibracije vašeg vladara, Meseca, u osmoj kući emocionalnih veza. Ovo je vreme da iksreno razgovarate s partnerom o potrebama i oočekivanjima koje imate od veze, a ako ste slobodni, da postanete pristupačniji!

Lav

Sada je vaše vreme! Iako imate samopouzdanja, sada će ono biti na još višem nivou, što će vam otvoriti mnoga vrata, naročito na poslovnom planu! Bićete u centru pažnje, okruženi ljudima koji vam se dive! Ovo je vreme kada se ostvaruju vaši snovi, potrebno je samo da se fokusirate, naročito 28. jula, kada mlad Mesec uđe u vaš znak.

Devica

Tokom ovog perioda bićete sanjivi i pomalo van svakodnevnih dešavanja jer se Sunce kreće kroz vašu 12. kuću duhovnosti i snova. Imaćete potrebu da meditirate, vaša intuicija će biti pojačana. Vreme koje budete proveli sami biće dragoceno, naročito za vaše blagostanje i postavljanje dugoročnih ciljeva. Merkur, vaš vladar, biće u vašem znaku od 4. do 25. avgusta, što je idealan period za pripremu za dolazak vaše vladavine krajem avgusta!