Kakav je vaš temperament u ljubavi? Da li želite dugu vezu, brak i porodicu, letnje avanture ili volite kada ste sami? Od svega ovoga i još mnogo faktora zavisi kako će se ljubavni život odvijati.

Donosimo vam jednostavan i zabavan test koji otkriva u kojim godinama možete upoznati pravu ljubav i uskoro stati na ludi kamen:

1. Gde ćete najverovatnije upoznati potencijalnog partnera?

a) Na Internetu
b) U baru / klubu
c) Preko prijatelja
d) Na poslu

Kako zamišljate savršen prvi sastanak?

a) Šetnja
b) Večera i piće
c) Večera i bioskop
d) Kafa

Kada se odlučujete na prvi poljubac?

a) Na prvom sastanku
b) Na drugom ili trećem sastanku
c) Ne do petog sastanka
d) Tek kada odnos postane stabilniji.

Šta je sa seksom?

a) Na prvom ili drugom sastanku
b) Na trećem ili četvrtom sastanku
c) Ne pre par meseci
d) Tek kada shvatim da me zaista iskreno voli.

Zašto je vama brak važan?

a) Da pokažete svoju ljubav.
b) Da plaćate manje poreza.
c) Da bi porodica bila srećna.
d) Nije mi toliko važan.

Posle mesec dana veze, partner vam kaže: "Volim te." Kakva je vaša reakcija?

a) "Volim i ja tebe"
b) "Stvarno mi se sviđaš"
c) "Šta je ljubav?"
"d) Volim testeninu"

Najviše odgovora pod a - U 50 - im godinama!

U životu ste doživeli razna iskustva, ali niste se nikada odlučili za stabilnu i ozbiljnu, zrelu vezu. Zbog toga se tome prepuštate u zrelim godinama. Proputovali ste svet, naporno radili, imali mnogo romansa, živeli na najneverovatnijim mestima, probali egzotičnu hranu i uživali u životu. Ali sada je vreme da proživite drugu polovinu života sa nekim bliskim i doživite nove senzacije. 50 godina je početak nove etape koju možete obeležiti neverovatnom ljubavi, možda čak i brakom.

Najviše odgovora pod b - Nije vam do toga stalo.

Ovo su osobe koje često biraju da žive same i uživaju u tome. One žele slobodu, samostalnost, žele svoj život samo za sebe. Za ove ljude brak je zastarela institucija, ali zato ne odustaju od ljubavi. Spremni su da se posvete partneru, možda čak i da žive zajedno, ali teško će se odlučiti za brak. Oni to žele i potpuno su srećni u svojoj odluci, što je sjajno.

Najviše odgovora pod c - Oko 25. godine!

Sa 25 godina imate dobru ideju šta želite od života. Znate koga volite, kuda ide vaša karijera, gde ćete biti za 5-10 godina... Ostaje da počnete da sprovodite planove – počevši od venčanja! Spremni ste da podelite sve u životu sa osobom koju volite, ali zauzvrat tražite jednako ljubavi i pažnje.

Najviše odgovora pod d - Oko 21. godine!

U 21. mnogi donmesu pogešne odluke. Neki se upoznaju sa srodnom dušom,. nastavljaju da grae odnos sa njom, a oko 25. godine planiraju venčanje. Prema testu, vi ste osoba koja uvek ide srcme kroz život i to ne možete da sakrijete.

Izvor: Sensa