Iz sentimentalne i inutitivne s vladavine Raka, 22. jula prelazimo u strastveno doba godine u kome vlada Lav! Pod njegovom vladavinom u naš život dolazi nalet samopouzdanja, kreativnosti, pozitivnosti. Imaćemo osećaj da smo nezaustavljivi! I tako sve do 22. avgusta! Bićemo raspoloženi za druge letnje noći provedene s dragim ljudima, za letnje romanse i ljubav, za provod i druženje, za upijanje dragocenih zraka sunca i njegove pozitivne energije. Tokom perioda vladavine Lava, Mars će biti u Uranu, Saturn u Vodoliji. Merkur 4. avgusta ulazi u Devicu, a Venera u Raka. Biće mnogo prilika za sanjarenje i uživanje u svakodnevnim zadovoljstvima. Evo koji znakovi horoskopa će imati najviše sreće:

Lav

Ko bi drugi imao najviše sreće u ovom periodu nego sami Lavovi?! Iako volite da ste stalno u centru pažnje, sada je baš najbolji trenutak za to. Sa vašim vladarom, suncem koje donosi vitalnost, koji se kreće kroz vašu prvu kuću sopstva, vaš um je usmeren na to kako se predstavljate drugima, a osvojićete ih sve jednim pogledom! Nalet samopouzdanja koji ćete dobiti olakšaće vam ostvarivanje svih vaših ciljeva. 28. jula, kada mlad mesec uđe u vaš znak, imaćete priliku koja se ne pojavljuje često- da se usredsredite na svoju viziju koja ima neverivatne šanse da postane uzbudljiva stvarnost! Snovi se zaista ostvaruju!

Vaga

Ovaj period je raj za vas! Sunce se kreće kroz vašu 11. kuću umrežavanja i prijateljstva, što podstiče vaš osećaj povezanosti i potrebu za druženjem. Čeka vasm mnogo zajedničkih akcija, avantura, zabava i timskog rada. Sve što budete radili s drugima biće pun pogodak, bilo da je u pitanju posao ili zabava! Bićete srećni i zadovoljni, okruženi ljudima koje volite.

Strelac

Ne postoji ništa što vi više volite od odlaska u avanturu, zbog čega je sezona Lava prilično stvorena za vas. Sunce se sada kreće kroz vašu devetu kuću avanture i učenja, gurajući vas da izađete iz uobičajenog prostora i odete negde gde će vam se oči potpuno otvoriti! Ovaj period je sjajan za istraživanje, za proširivanje znanja. 31. jula, kada Sunce bude u trigonu s Jupiterom u vašoj petoj kući romantike, imate sjajne šanse da upoznate osobu s kojom biste mogli da ostvarite stabilnu vezu punu ljubavi!

Jarac

Iako biste se obično radije držali logičnog plana igre nego da plivate u dubokim, složenim osećanjima, sezona Lava vam pruža priliku da izađete iz zone emocionalne udobnosti. Sunce se kreće kroz vašu osmu kuću emocionalnih veza, intimnosti i zajedničkih resursa, podstičući vas da budete ranjiviji i podelite ono što vam je u srcu sa svojim partnerom ili voljenim osobama. Oko 11. avgusta, kada pun Mesec uđe u vašu drugu kuću prihoda, sjajna je prilika da uzberete plodove svog napornog rada!

Izvor: Sensa