Samopouzdanje i sreća - dve stvari koje zrače i čine da budete prirodni, svoji, a samim tim i privlačni i ostavite najbolji utisak. Kada zračite aurom sreće, šaljete pozitivnu energiju vi zavodite, osvajate srca, a što je najvažnije - osećate se sjajno u svojoj koži.

Kako da postignete - donosimo vam 3 načina:

1. Ostanite optimistični - Očuvajte u sebi mir i uvek posmatrajte svet iz pozitivnije perspektive. Nemojte u svemu tražiti pesimizam, negaciju, konflikt. Srećna žena je ona koja u sebi razvija optimizam. Izbegava negativnost i ne budite previše kritični prema sebi, a ni prema drugima.

2. Razvijajte empatiju - Žena koja zrači pozitivnom energijom u potpunosti prihvata sebe i druge. Ona ne sudi. Uvek pokušava da razume i saoseća. Ne pokušavajte da promenite druge ljude, partnera, prijatelje, ne govorite im kakvi treba da budu. Ali ne dozvolite da komentari i očekivanja drugih kreiraju vaš život. Pomozite drugima, makar ih samo saslušali. Empatija stvara pozitivan energetski tok koji vam vraća samo dobro.

3. Ne dozvolite da vas bilo šta definiše, posebno odnosi - Srećna zna da je vredna ljubavi, i šta god da se desi u vezi, njeno samopoštovanje se neće promeniti. Partner nije centar njenog univerzuma. Vi ste više od veze. U svakom odnosu ostanite svoji i dopustite da vas veze menjaju samo na bolje. Kvalitetan i zdrav odnos podrazumeva međusoban rast i razvoj, a ne nametanje volje drugoj strani.

Izvor: Sensa