Imate li ponekad osećaj da ste se zaglavili u nekom delu svog života i da tapkate u mestu?
Čini li vam se da vam je glava kao košnica, prepuna misli koje samo zuje kao pčelice?
Imate li problem sa opuštanjem i relaksacijom?
Svako od nas može reći barem jedno DA na postavljena pitanja.
Zamislite kako bi bilo da možete da otpustite napetost i stres za samo petnaest, dvadeset minuta, laganim dodirom tačaka na glavi? Kako bi bilo da se svakog jutra probudite sveži, vitalni i puni energije, bez ponavljajućih misli?

Šta Access Bars™ tretman podrazumeva?

Access Bars™ je veoma prijatan tretman, poput lagane masaže glave, koji se može primenjivati na svima koji smatraju da im je potreban. Izvodi se tako što se ruke polože na glavu klijenta (koji leži ili sedi) i aktiviraju se 32 bars tačke. Bars tretmanom se lagano tope guste, fiksirane energije, zbog kojih smo zaglavljeni i ne znamo kako da izađemo iz začaranog kruga. Dok primamo tretman, sa lakoćom otpuštamo sve ono što nam ne treba i osećamo se relaksirano. Bars™ tačke se aktiviraju laganim dodirom i tako omogućavaju energiji da nesmetano teče i otpusti naboje koji nas u životu ograničavaju i onemogućavaju da napredujemo i istinski živimo život kakav na svesnom nivou želimo. Prednost ove tehnike je u tome što su promene vidljive brzo u svim sferama života, a najpre se oseti neopisiva lakoća i prostor bez misli.
Osoba koja prima tretman ne mora da zna šta se otpustilo i iz kog je to vremena, ne treba da se suoči sa prošlošću da bi promenila sadašnjost (što praktično znači da ne morate ponovo prolaziti kroz svoje traume), treba da zna da nema neželjenih efekata i kontraindikovanih stanja – može se primenjivati na svima i ne podrazumeva nikakav stepen vere u delotvornost tretmana.

Kome je Bars™ tehnika namenjena?

Bars™ tretman je primenljiv na svima – jer je negujući i nema neželjenih dejstava. Preporučljiv je posebno ljudima koji su u kontinuiranom stresu, menadžerima, studentima, đacima, sportistima, ali i maloj deci i trudnicama, kao i svima koji žele promenu u bilo kom segmentu života – ili samo žele da se dobro opuste i otpuste sve što ih pritiska. Posebni rezultati primene Bars tretmana postignuti su u radu sa decom koja su hiperaktivna, nervozna, koja imaju kompulsivne reakcije, strahove i blokade, probleme sa učenjem, samopouzdanjem, snom i koncentracijom. Ovaj tretman ih nežno opusti i deca se raduju svakom sledećem tretmanu.
Takođe, veoma povoljno deluje na ljude koji imaju strahove, blokade, nedostatak sna i koncentracije; oni odlično reaguju na ove tretmane i veoma brzo osećaju olakšanje. Menadžeri koji su pod konstantnim stresom postižu bolji fokus, rezultate i komunikaciju, dodatno su smireni, i time poboljšavaju svoju produktivnost.

Kako to Bars™ deluje na sve segmente našeg života?

Aktivirajući određene tačke na glavi koje nose memorije iz svih naših života, gde smo kroz vreme i prostor implantirani, Bars briše sadržaje i na taj način nas oslobađa od misli, ideja, uverenja, stavova i emocija kojima smo se priklonili i sa njima složili ili im se opiremo i na njih reagujemo. To utiče na sve delove našeg života. Da bismo kreirali svoj život onako kako istinski želimo da on izgleda, potrebno je da se oslobodimo svega onoga što je kreiralo nesigurnost, nemir, neodlučnost, manjak samopouzdanja, nejasnoću, a to su misli, osećaji i emocije. Bars ide direktno na ta mesta u našem telu i otpušta tu energiju. Energija Barsa nikada neće otpustiti iz tela čoveka ono što njemu služi i doprinosi. Svaki novi dan bez učestalog nagonskog razmišljanja je jedan dan prepun novih mogućnosti da se posvetimo onome što naša Duša želi.

Šta donose Bars™ tretmani?

 1. Više energije.
 2. Dobar san.
 3. Snažan imunitet.
 4. Otpornost na stres.
 5. Regulaciju telesne težine.
 6. Snažno zdravlje i vitalnost.
 7. Postizanje boljih rezultata na poslu.
 8. Odličnu koncentraciju.
 9. Bolju radnu atmosferu.
 10.  Potpunu prisutnost i pažnju.
 11.  Jaču vezu sa sobom.
 12.  Obilje neograničenih mogućnosti.

Pisali: Jelena Milanović, Igor Ergić