Nedeljni horoksop od 1. do 7. avgusta 2022. godine!

Ovan

Početkom meseca većina Ovnova će lebdeti u oblacima, ne želeći da računa sa očiglednim činjenicama. Zbog toga postoji opasnost od propuštanja obećavajućih šansi ili prilika. Istaknite glavni cilj za aktuelni period i prestanete da trošite energiju na beznačajne ideje. Pazite i kako trošite i čuvajte se impulsivne kupovine. Ovo može naneti ozbiljnu štetu budžetu.

Bik

Energiju Bika u prvoj nedelji avgusta će zagrejati Mars, što će dovesti do unutrašnje spremnosti da se sukobe sa celim svetom zarad svojih uverenja. Sve vrste pregovora, konfliktnih situacija i suđenja poslednje nedelje jula umiriće Bikove, a početak avgusta dočekaće emotivnu stabilnost. Nedelja je posebno povoljna za žene Bikove kada je reč o razvoju karijere. Biće u stanju da pokažu sve briljantne kvalitete svog uma, moć ubeđivanja i organizacione veštine.

Blizanci

Situacija prve nedelje avgusta za Blizance biće donekle slična situaciji Ovna. Moraćete da učite iz svojih grešaka, da se ne nervirate zbog odloženih slučajeva i događaja, a realizacija finansijskih projekata biće odložena. Želja za "preteranim trošenjem" kao način da se pobegne od negativnih emocija i problema, može vam samo doneti iluziju da ste nešto rešili. Zdravstveno stanje i energija biće na visokom nivou, pa bi Blizanci trebalo da posete fitnes klub. šetaju ili trče na otvrenom. Aktivnost može pomoći i da se oslobodite stresa.

Rak

Rakovi će prvu nedelju avgusta posvetiti planiranju i jačanju svega što imaju u životu – kuće, porodice, odnosa, posla. Osećaj ugroženosti stabilnosti je glavna negativna emocija Rakova u aktuelnom periodu. Ljubomora, posesivne emocije i postupci - manifestovaće se ne samo u odnosu na vašu srodnu dušu, već i na situacije, imovinu, voljene osobe. Finansijsko stanje Rakova početkom meseca je prilično stabilno, zdravlje i energija su na visokom nivou. Najveći uspeh u novcu očekuje vas u prvoj nedelji avgusta.