Da li ste se u poslednje vreme osećali čudno? Da li imate utisak da određeni događaji u vašem životu izmiču kontroli? Postoji li u vašoj blizini osoba koja vam krade unutrašnji mir?

Sve što se dešava ili bi moglo da se desi narednih dana, posebno 31. jula i 1. avgusta, verno odražava konjunkciju Marsa i Urana na 18. stepenu Bika i njihov kontakt sa Mesečevim čvorovima. Poslednji put su se Mars i Uran sreli u januaru 2021. godine, a događaji koji slede mogli bi da se tematski baziraju na već tada doživljenim situacijama.

Njihov zagrljaj je eksplozivan, proizvodi energiju koja je neobuzdana i munjevita. I zato je lako moguće da se neke nerešene oblasti života zagreju, da sve ispliva na površinu, da nam pokaže i ojača odlučnost da se konačno suočimo sa ovom temom i rešimo je za naše najviše dobro.

I zato nema bežanja, nema skrivanja, nemoguće je okrenuti glavu u drugom pravcu. Vreme je da izađete iz okvira. Sada razbijamo predrasude. Skidamo okove koji nas drže na lošem mestu. Resetujemo stare obrasce zbog kojih nešto nismo postigli. Zato hrabro izađite iz svoje zone komfora, posebno ako tamo više nema ničega za vas. Reč je o promenama koje su neizbežne, spore i imaju nešto duži vek, a na nama je da izaberemo da li želimo da idemo lakšim ili težim putem.

Svaki otpor promenama samo povećava stres i nezadovoljstvo. Za početak, budite svesni svega što imate. Shvatite da imate unutrašnji kapital koji vam omogućava da stvorite nešto novo i bolje za sebe. Postavite jasne granice prema drugima na način da ne budete iscrpljeni i ugroženi tuđom manipulacijom i negativnom energijom. Preispitajte svoj odnos prema novcu, da li možete da sprovedete neke promene kako biste stabilizovali svoju finansijsku situaciju, postali samodovoljni i nezavisni.

I shvatite da ste vredni toga, da to zaslužujete. Niko, apsolutno niko nema pravo da oduzima ono što je vaše i što vam pripada. Pustite sve što nije dobro za vas!

Čuvajte sebe!

Izvor: Julijana Oremović