Horoskop za vikend od 29. do 31. jula 2022. godine!

Ovan

U petak, kvadrat Meseca u Lavu i Marsa, vaše vladajuće planete, izazvaće vam bes. Ako se potrudite da kontrolišete svoje emocije, sve će proći bez posledica. Mesec u Devici u subotu i nedelju pomaže vam da se usredsredite i usmerava vašu energiju na brigu o sebi. Trigon Sunca sa Jupiterom u Ovnu u vašoj prvoj kući podiže vaše samopoštovanje do neslućenih visina. Iskorisitite ga da ostvarite planove!

Bik

Mesec u Lavu u petak osvetljava vašu četvrtu kuću doma i porodice, što će vas podstaći da se zbližite još više i provodite kvalitetno vreme zajedno. Kvadrat prema Marsu i Uranu ukazuje na to da su nevolje uvek moguće, čak i kada mislimo da su daleko. Mesec u Devici u subotu i nedelju doneće vam kreativnost, baš kao i sekstil između Meseca i vaše vladajuće planete, Venere.

Blizanci

Mesec u Lavu u petak pokreće komunikaciju u vašoj karti, a njegov kvadrat sa Marsom i Uranom podstaći će vas da vodite računa o tome šta govorite i pred kim. Konjukcija Meseca sa vašom vladajućom planetom, Merkurom, osnažuje vašu komunikaciju. Subotnji i nedeljni Mesec u Devici biće u vašoj četvrtoj kući doma i porodice što će učvrstiti vaše odnose i osećaj zajedništva. U međuvremenu, opoziija Merkura i Saturna može vam pomoći da završite bilo koji posao koji ste planirali sami da finansirate.

Rak

Mesec u Lavu u petak biće u kvadratu s Marsom i Uranom u vašem sektoru prijateljstva. Vodite računa, dosta je tenzije. Ako dođe do svađe ili sukoba, to bi moglo značiti kraj tog prijateljstva. Sekstil Meseca s Venerom u Raku ističe vašu nežnu i brižnu stranu. Potrudite se da dobro iskoristite trigon između Sunca i Jupitera u sektoru novca i karijere i da ostvarite svoje finansijske planove.

Lav

Dok se Mesec u Lavu u petak pridružuje stelijumu planeta u vašoj prvoj kući sopstva, vaše samopouzdanje biće na visokom nivou. Ako možete da izbegnete da vas poremeti kvadrat Meseca s Marsom i Uranom, čeka vas sjajan i harmoničan dan. Mesec u Devici u subotu i nedelju osvetljava vaše polje finansija, dok opozicija između Merkura i Saturna u vašem partnerskom sektoru može olakšati težak razgovor sa voljenom osobom koji ste dugo odlagali.

Devica

Mesec u Lavu u petak osvetljava vašu podsvest, dok njegov kvadrat sa Marsom i Uranom može da probudi davno zakopani bes. Oslobodite ga fizičkom aktivnošću, pisanjem ili na neki drugi način. Samo ga nemojte potiskivati! Mesec u Devici u subotu i nedelju povezuje vas sa zemaljskom energijom. Njegov sekstil sa Venerom u nedelju podstiče vas da provodite vreme sa svojim prijateljima.