Ako vam ovo leto izgleda kao vožnja rolerkosterom, astrolozi ističu da nas čeka dodatno uzbuuđenje sa retrogradnim Jupiterom od 28. jula. Boraviće u znaku Ovna, i biće drugačija od svih retrogranih faza. Iako nam reč "retrogradno" u astrologiji budi blagi nemir, Jupiter kada krene unazad može biti posebno produktivan.

Jupiter je planeta obilja, ekspanzije, preuzimanja rizika. Moguće je da ćemo se aktivirati na novim projekrima, imati velike impulsivne kupovine ili promene u karijeri koje će promeniti život. Jupiter je povezan sa sudbinskim, srećnim i optimističnim stvarima, pa je prilika bajna da promenite ugao iz koga posmatrate svet. Pogledajte širu sliku, u svakom detalju ove slagalice može se skrivati vaša čarolija.

Astrolozi ističu na koja 3 horoskopska znaka će retrogradni Jupiter od 28. jula do 24. novembra najjače uticati:

Ovan

Retrogradni Jupiter počinje u vašem znaku, što naglašava vašu prvu kuću ličnog identiteta. Vreme je za lični rast! Razmislite o tome kako možete da s epostavite prema sebi bolje, iskrneije i sa više ljubavi. Proteklih nekoliko nedelja je verovatno bilo vreme u kome ste pokrenuli mnogo stvari spolja, bilo da je to vođenje novog projekta na poslu, pomoć prijatelju ili početak nove veze. Ali sada je vreme da stavite fokus na sebe i zavirite u sve što se krije iznutra.

Strelac

Skloni ste da osećate tranzite u znaku Ovna prilično intenzivno. Očekuje vas duplo veći intenzitet tokom retrogradnog Jupitera u Ovnu. Vaša kreativnost se menja, kao i procena sveta koji vas okružuje. Razvijate svoju reputaciju i ističete ko ste u sovm punom sjaju - znate kako da ostavite utisak kakav želite. Ne zaboravite da se odmorite i opustite, a onda krenite u realizaciju plana i svake dobre namere.

Ribe

Iako je Jupiter proveo prvi deo 2022. u vašem znaku, prelazak u Ovna čini da dobijete lidersku notu ličnosti. Ali, od 27. oktobra (i do 20. decembra), planeta će se vratiti u poslednje stepene vašeg znaka - moguće je da će se promeniti svest o događajima koji su se dogodili u maju ove godine. To će biti upečatljivo vreme da razmotrite rast koji ste postigli od tada i razmislite o lekcijama koje ste naučili. Radite na sebi - pišite dnevnik, vežbajte svesnost, prihvatite transformativnu energiju...

Izvor: Sensa