Mesečna numerologija za avgust 2022. godine!

U numerologiji avgust je specifičan mesec koji nosi energiju broja 8 - beskonačnosti, obilja i bogatstva. Takva energija podstiče d aiskoristimo potencijale, napredujemo, razvijamo se i privučemo neke nove snove i šanse. Ceo avgust biće dosta dinamičan mesec i moguće su razne promene. Kako biste pročitali svoju mesečnu numerološku prognozu, potrebno je prvo da izračunate lični broj na osnovu datuma rođenja. Kako to učiniti?

Saberite sve brojeve iz datuma rođenja sve dok ne dobijete jednocifreni broj. Na primer, ako ste rođeni 13.07.1983. godine, računate na sledeći način: 1 + 3 + 7 + 1 + 9 + 8 + 3 = 32 Zatim sabirimo 3 + 2 = 5. Lični broj u ovom slučaju je Petica.

Jedinica

Energija ovog meseca će vas gurnuti da izađete iz svoje zone komfora. Za vas počinje novi ciklus, vreme je da postavite nove ciljeve i preduzmete akciju. Ali nemojte menjati ono što već dobro funkcioniše. Obratite pažnju na one aspekte života u kojima još nemate velika dostignuća. Pravo je vreme i da preispitate neke aspekte odnosa sa voljenima i shvatite da nema ništa loše u tome da više vremena posvetite sebi.

Dvojka

Emocije mogu da vas preuzmu ovog meseca. Ako ste navikli da živite po glasu razuma, ovo može biti problem za vas. Da biste izbegli nesporazum, zapamtite da znate kako da volite, da budete prijatelji i da saosećate sa drugima. Ovog meseca, ovo je posebno važno i pomoći će vam da dostignete novi nivo interakcije i sa prijateljima i sa voljenim osobama. Samo ne pokušavajte da ugodite svima, podlegnuvši naglim osećanjima, inače rizikujete da ceo mesec provedete u tuđim poslovima i brigama.

Trojka

Očekuje vas bezbrižno vreme. Oni oko vas će biti oduševljeni vašim šarmom i duhovitošću. Mesec je savršen za samoizražavanje. Ako ste stidljivi, prestanite da izbegavate komunikaciju i bićete iznenađeni koliko možete da budete elokventni. Broj 3 je najkreativniji u celom ciklusu, pa pokušajte ovog meseca sve da pretvorite u umetnost. Dom, posao, hobiji, sport - koristite kreativan pristup u svemu, i to će uroditi plodom. Zapamtite onaj osećaj iz detinjstva kada vam se čini da je ceo svet pun divnih prilika, i pronesite ovaj osećaj kroz ceo mesec.

Četvorka

Ovaj mesec je pogodan za ozbiljne zadatke. Postavite nove ciljeve u karijeri, ali zapamtite da možete uspeti samo ako se usredsredite na ono što je najvažnije i ne rasipate se. Postavite dnevne ciljeve, pišite liste, označite napredak. Ovaj pristup ne samo da će vam dati poverenje u ispravnost vašeg puta, već će vam pomoći i da razumete kada treba da se zaustavite i odvojite vreme za sebe. Nemojte postati radoholičar.