Naredna nedelja donosi nove izazove horoskopskim znakovima. Posebno povedite računa o 8. avgustu, to je takozvani datum u ogledalu. S druge strane, 11. avgusta Venera će ući u Lava. Posebno iskoristite subotu i nedelju jer su to dani moći u avgustu! Evo šta sve horoskopske znakove čeka od 8. do 14. avgusta 2022. godine!

Ovan

Slabost Venere će uzrokovati da mnogi predstavnici ovog znaka izgube energiju, ali to ne bi trebalo da dovede do fatalnih događaja i velikih problema. Položaj planeta mogao bi da da probudi liderske kvalitete u vama. Sada je najbolje da preuzmete samo zadatke koji imaju šanse da se završe. Grandiozni planovi u ovom trenutku mogu samo da vas razočaraju.

Bik

Ova nedelja biće izuzetno dinamična. Astrolozi veruju da je tokom ovog perioda moguće privesti kraju stare projekte koji dugo čekaju svojih 5 minuta. Dobro bi bilo da unesete harmoniju u porodične odnose, da uspostavite nove prijateljske kontakte. Pozitivni pomaci su mogući i u ljubavnoj sferi, ali ne zavisi sve od vas.

Blizanci

Situacija će se razvijati povoljno za vas, naročito u oblasti posla i finansija: treba da kupujete i ulažete! Postavićete nove ciljeve i snove. U sferi odnosa, trebalo bi više da slušate svoj instikt jer će vam on ukazati kada je to što radite dobro, a kada nije. Posvetite se porodici i partneru, oni ne smeju da trpe zbog obima posla.

Rak

Planete će u velikoj meri povećati vašu osetljivost i sentimentalnost. Ovo može uzrokovati trenutni gubitak motivacije i sreće. Astrolozi vam savetuju da se opustite i ne vidite u svemu neku zaveru ili sumnju. Hitne stvari ne ostavljajte za kasnije, šta go da je u pitanju.

Lav

Početak nedelje i njen kraj doneće vam lepe vesti! U ljubavnoj sferi, imaće sreće mnogi koji su u potrazi za srodnom dušom. Vaša harzima će biti neodoljiva, nećete moći da se odbranite od udvarača. U narednom periodu treba da delujete odlučno, jer će najviše sreće imati upravo oni koji znaju šta žele od života. 

Devica

Nije važno u kojoj oblasti radite, uspećete u svemu! Oduševićete svoje voljene slasnim specijalitetima, a na poslu sklopiti unosne dogovore. Izbegavajte pohlepne ljude u širokom luku, oni vam nisu prijatelji. Među njima će biti mnogo manipulatora. Astrolozi vam savetuju da ne preuzimate previše obaveza, pronađite balans.