Horoskop za vikend od 5. do 8. avgusta 2022. godine!

Ovan

Opozicija u petak između Meseca u Škorpiji i vaše vladajuće planete, Marsa, čini vas posebno sklonim izlivima besa. Izbegavajte situacije koje vas mogu nagnuti u tom pravcu. Mesec u Strelcu u subotu i nedelju usklađuje se sa vašom vatrenom energijom, pozivajući vas da proširite vidike, igrate se i zabavite. U nedelju, trigon između Meseca i Jupitera u Ovnu čini čuda za vaše samopouzdanje.

Bik

U petak, Mars u Biku se suprotstavlja Mesecu u znaku Škorpije, stvarajući razdražljivost i izazivajući vas da se sukobite sa onima kojima ste najbliži. Subotnji trigon između Neptuna i Meseca pomaže da se poprave ograde koje su se možda raspale. U nedelju, vaša vladajuća planeta, Venera, u trigonu sa Neptunom, izazivajući vašu kreativnost i inspiraciju da dostigne vrhunac svih vremena! Vaši snovi i težnje su na dobrom putu da se ostvare.

Blizanci

Najbolja stvar koju možete da uradite sa neskladnim energijama u petak je da se usredsredite na brigu o sebi, posebno pošto Mesec u Škorpiji aktivira vaš sektor zdravlja i blagostanja. Vaše romantične veze dobijaju priliv magične energije u subotu dok Mesec u trigonu sa Neptunom. Zatim, vaša prijateljstva sijaju od milosti u nedelju dok je Jupiter u trigonu sa Mesecom u Strelcu. Ovog vikenda odvojite vreme za ljude koje volite.

Rak

Dok je Mesec u Škorpiji u harmoniji sa vašom energijom, čak i vama će petak biti izazov! Najbolje je da se fokusirate na kreativne projekte i pokušate da zaobiđete svaku dramu na koju naiđete. U subotu, trigon od Neptuna do Meseca je posebno uzdignut za vas; dozvolite sebi da uživate u inspiraciji koju generiše. Nedeljni trigon između Venere u Raku u vašoj prvoj kući i magičnog Neptuna podiže vam samopouzdanje i samopoštovanje.

Lav

Mogući su konvlikti u polju porodice u petak, jer Mesec u Škorpije aktivira taj sektor vaše karte, sukobljavajući se sa Suncem, Marsom, Saturnom i Uranom tokom dana. Dajte sve od sebe da rešite situaciju. Na sreću, ostatak vikenda je druga priča. Mesec u znaku Strelca u subotu i nedelju osvetljava kreativnost i romantiku u vašoj karti. Fokusiranje na zadatke koji se odnose na te teme biće nagrađujuće i zadovoljavajuće.