Dok će nekima period vladavine Lava doneti sjajne šanse, sreću u ljubav i uspeh, nekim neće biti tako sjajno. Oni će proći kroz težak period u životu jer položaj zvezda nije najpovoljniji. Evo koji su to znakovi horoskopa:

Devica

Ceo period vladavine Lava, Device će se osećati neprijatno. Imaće samo jedan cilj- da budu prve. Međutim, suviše su slabe po karakteru da bi bile vođe. Mogu čak imati sukobe sa drugima zbog svog perfekcionizma. Navikle su da kontrolišu sve, a to može  veoma da iznervira druge.

Jarac

Zaboravili ste da pored posla postoji i život. Provodeći sve vreme za računarom, radeći, ne primećujete ono što se dešava oko vas. Zbog svega toga može da se desi da propustite nešto važno. Nažalost, ceo mesec biće vam obeležen negativnim tendencijama.

Bik

Tokom ovog perioda bićete radoznaliji nego ikada. Toliko da gurate nos u tuđe živote. To može negativno da utiče na vaš odnos sa drugima. Povedite računa o tome šta pričate, zbog „dugog jezika“ možete da izgubite prijatelje. Kontrolišite svoje reakcije kako ne biste ostali sami!

Izvor: Sensa