Horoskop ističe da od 11. avgusta Venera prelazi u znak Lava, što je nepovoljan događaj. U Lavu će ostati do 4. septembra. Ovo je period ljubavi, obilja, ali mogu vas očekivati i neki izazovi. Ovo je najvažniji aspekt za nekoliko narednih nedelja, a evo koje prepreke i turbulencije očekuju vaš horoskopski znak:

Ovan

Ovan u naredne tri nedelje treba da se čuva besposlice. Slaba Venera može im oduzeti energiju i učiniti ih sklonim lenjosti i apatiji. Ovo nije karakteristično za Ovnove, ali može da se desi i njima. Da biste sprečili gubitak motivacije, planiranje i zakazivanje obaveza može pomoći.

Bik

Bikovi treba da se čuvaju sebičnosti sa svoje strane i komunikacije sa ljudima koji misle samo na sebe. Činjenica je da će na predstavnike ovog znaka uticati okruženje. Morate svesti na minimum komunikaciju sa onima koji pokazuju mnogo negativnosti.

Blizanci

Blizancima astrolozi toplo preporučuju od 11. avgusta do 4. septembra da se čuvaju autoriteta. Ljudi rođeni u ovom znaku pod uticajem Venere u Lavu počeće da teže da preuzmu inicijativu na bilo koji način. Žudnja za moći i vođstvom će ubiti sve druge želje, tako da morate naučiti kako da se odvratite od posla, briga i problema.

Rak

Za Rakove je važno da se u ovom periodu oslobode preterane arogancije, pošto je Venera njihov najvažniji pokrovitelj. Dok je slaba, bolje je ne precenjivati njene snage i sposobnosti. Ispravna procena trenutne situacije pomoći će Rakovima da ne naprave greške i da ne padnu na dno.

Lav

Lavovi su često beskrupulozni i ponosni. Između 11. avgusta i 4. septembra moraju više da obrate pažnju na svoj ego. Morate poštovati neka pravila, nemoguće je da sve bud epo vašem. Važno je da budete ljubazni, saosećajni i pobedite želju da budete iznad ostalih. Nema ništa loše u tome da sebe smatrate jednakim drugima. Barem sada.

Devica

Device ne bi trebalo dugo da ostanu u same. Preporučljivo je pozvati prijatelje, komunicirati sa voljenima. U suprotnom, mogu početi veliki emocionalni problemi. Dok je Mesec u Lavu, predstavnici ovog znaka treba da se bore sa melanholijom i izbegavaju talase tuge i nezadovoljstva.