Numerologija u svakom datumu, broju, numerološkom nizu tumači dublju simboliku. Tako se vaš lični broj sudbine računa na osnovu datuma rođenja, dok se broj braka određuje na osnovu datuma kada ste se venčali. Numerolozi smatraju da ovo može odrediti kako će se vaš brak razvijati u budućnosti.

Potrebno je da saberete sve brojeve iz datuma venčanja, sve dok ne dobijete jednocifren broj. Na primer, venčali ste se za voljenu osobu 18. avgusta 2010. Računate na sledeći način - 1+8+0+8+2+0+1+0=20=2+0=2. U ovom primeru broj braka je Dvojka.

Izračunajte broj vašeg braka i saznajte kako će on izgledati i kada prođu godine!

Jedinica

Numerolozi kažu da je broj 1 povezan sa Suncem, svetlošću, toplinom, emocijama i strasnom ljubavlju. Brak sklopljen pod uticajem broja 1 pokazuje da u paru vlada ljubav i sloga. Dopunjujete se i znate da srećan porodični život ne može postojati bez kompromisa i sposobnosti da prepustite srodnoj duši. Vaša ljubavna priča će biti duga, harmonična i ispunjena lepim trenucima.

Dvojka

U numerologiji, broj 2 asocira na Veneru - planetu jakih emocija, strasti, avanture i nepromišljenosti. Po pravilu, da bi izgradili harmoničan odnos, par će u početku morati da prođe kroz mnoge testove, od kojih je jedan finansijski. Dobra vest je da ako je vaša ljubav zaista jaka i iskrena, ona će preživeti sve prepreke i probleme.

Trojka

Prati ih blagotvoran uticaj Jupitera - planete koja je povezana sa novcem i srećom. Finansijska sigurnost je veoma važna za par koji se venčao pod uticajem broja tri. Oni mogu biti srećni ako imaju iste ciljeve u životu, ako su oboje podjednako zainteresovani za karijeru, novac i finansijsku situaciju. Broj 3 takođe pokazuje da supružnici imaju šansu da postanu roditelji troje ili više dece.

Četvorka

Ovaj broj je pod uticajem Saturna i obično ukazuje na najstabilnije brakove. Četvorka pokazuje da ćete imati jak brak i da će u porodici uvek vladati mir, prosperitet i međusobno razumevanje. Takvi parovi mogu i treba da grade najsmelije planove. Postoje velike šanse da će im se ispuniti sve što zamisle.

Petica

Njima vlada planeta Merkuro i predstavlja vezu, energiju i dinamiku. Takav par ima sve šanse da puno putuje i zabavlja se na svaki mogući način. da bi njihov brak opstao, stalno moraju menjati rutinu, unositi dinamirku i živeti sa puno avanture i poleta. Nikako ne trpe monotoniju.

Šestica

Pošto je broj 6 pod uticajem Venere, brak kojim on vlada počeće sa izuzetnom strašću, uz mnogo izjava ljubavi i velike naklonosti. Ali da bi uživali u ovim darovima tokom svog života, supružnici podjednako moraju da se posvete odnosu. Svako od njih mora da radi u korist mira i prosperiteta porodice – to su faktori bez kojih ne mogu da ostanu zajedno.

Sedmica

Uran je planeta koja se u numerologiji često povezuje sa brojem 7. Simbolizuje iznenađenja, iskušenja i ponekad napetost i rizik. U ovoj kombinaciji najčešće su parovi koji su potpuno različitit, možda čak potiču iz različlitih kultura! Ipak, oni znaju kako da prevaziđu sve prepreke. Ukoliko uspostave dobru organizaciju u porodičnom životu, imaće puno sreće.

Osmica

Osam je broj Marsa. Čudno je da numerolozi brak pod njegovom zaštitom nazivaju najjačim i koji ima šansu da traje doživotno. Ako supružnici zadrže svoju strast, njihov brak će biti zaštićen od svih nevolja. S druge strane, broj 8 ukazuje da se u ovakvom odnosu mora pronaći ravnoteža između ljubavi i karijere.

Devetka

Broj 9 je povezan sa Neptunom - planetom misterija i jakih unutrašnjih emocija. Vaš brak je postao moguć tek nakon što ste savladali mnoge prepreke, doživjeli mnoge svađe i pomirenja. Ova zajednica će trajati dugo samo ako su supružnici verni jedni drugima i mogu prihvatiti sve nedostatke druge polovine bez izuzetka. U većini slučajeva u ovom braku nastaju nesuglasice zbog novca.

Izvor: Sensa