Da li ste spremni za dva kosmička dana? Svake godine između 21. i 23. avgusta, dok se Sunce kreće preko horoskopskog znaka Lava i Device, susreće se sa zvezdom Regulus.

Regul je jedna od četiri kraljevske zvezde, koje su drevni astrolozi smatrali čuvarima četiri kosmička vrata koja se nalaze u severnom, južnom, istočnom i zapadnom uglu neba. Regulus je bio čuvar severne kosmičke kapije, koja sadrži vibracije za koje se kaže da aktiviraju naše najviše čakre.

Zbog toga astrolozi smatraju da se u ovim danima treba povezati sa našim unutrašnjim ja i pažljivo osluškivati ono što vam intuicija poručuje. Možemo lakše prepoznati našu povezanost sa kosmosom i svime što je u njemu.

Kako se Regulus i severna kosmička kapija aktiviraju, postavite nameru, jer ova energija može vas pokrenuti u fazi ispunjenja želja. Pogledajte kako se ova energija širi ka spolja, ispunjavajući vaše biće osećanjem pripadnosti, intuitivnom mudrošću i spokojem.

Takođe, zvezda Regulus se takođe smatra zvezdom kraljevstva, uspeha i bogatstva. Poznata je i po imenu Lavlje srce, jer može podržati naše najviše planove, snove i ambicije. Ako želite da privučete više bogatstva ili pokrenete poslovnu ideju, rad sa Regulusom može pomoći u vašoj sposobnosti da privučete uspeh i obilje.

Možete da iskoristite dane kada se Sunce uskladi sa Regulusom za pokretanje projekata, objavljivanje radova, potpisivanje ugovora ili preduzimanje akcija ka svojim snovima i ciljevima. Važno je da postavite nameru iz srca, Regulus će onda raditi dvostruko više da iznese vaše manifestacije na videlo.

Ako ste rođeni između 21. i 23. avgusta ili imate planete oko nultog stepena Device, prati vas srećna energija. Oni koji su rođeni sa aktivnim Regulusom često napreduju na rukovodećim pozicijama, ističu astrolozi, i najčešće su inspiracija drugima.

Ova zvezda je u drevnim vremenima povezivana sa kraljevima, visokim pozicijama i titulama - zato danas iskoriste svoje liderske sposobnosti.

Izvor: Sensa