Numerologija ističu da je septembar 2022. mesec kojim vlada broj 6, jer kada sabiramo redni broj meseca (9) sa godinom - 9+2+0+2+2=6 - dobijamo moćnu Šesticu. Energija broja 6 je energija bezuslovne empatije i velikodušnosti. Ovo je sjajan trenutak da pokažete svojim voljenima, prijateljima i kolegama da ste spremni da pomognete i da ste vi osoba na koju uvek možete da se oslonite.

Verovatno će ovaj mesec od vas zahtevati da delujete za opšte dobro. Ne odbijajte ovu priliku, pokušajte da shvatite važnost svoje misije i krenite putem koji obećava. Međutim, ne stavljajte druge na prvo mesto. Ovaj mesec od vas neće zahtevati žrtve. Zato je važno da ne zaboravite da se posvetite i svojim potrebama.

Kako biste pročitali svoju mesečnu numerološku prognozu, potebno je da izračunate lični broj na osnovu datuma rođenja. Saberite sve brojeve iz vašeg datuma rođenja i svedite na jednocifren broj. Na primer - Ako ste rođeni: 27.6.2021. godine - 6 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41 Zatim saberite ponovo dok ne dođete do jedne cifre - 4 + 1 = 5 Lični broj u ovom primeru je Petica.

U galeriji ispod pročitajte numerološku prognozu za svoj broj!

Sensa / Canva MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA SEPTEMBAR 2022. GODINE


Izvor: Sensa