Od 5. do 11. septembra, mnoge znakove očekuje povoljno vreme za trgovanje, za nove početke, za poslovnu i monetarnu aktivnost uopšte, ali najbolje šanse bi trebalo iskoristiti do 10. septembra. Tog dana planeta finansija, Merkur, postaje retrogradni pa se savetuje oprez u rukovanju novcem. Evo šta vašem znaku donosi nedeljni novčani horoskop:

Ovan

Ovo je vaše vreme i prilika da se obogatite, ili da stvorite rezervu za budućnost. Sada morate da zapnete i da se motivišete da uradite najbolje što možete. Da biste bili što produktivniji tokom cele nedelje, astrolozi vam savetuju da se otarasite glavnih kradljivaca vitalne energije, bilo da su u pitanju navike, toksični ljudi ili negativne misli. Najvažnije stvari završite pre subote.

Bik

Jaka Venera pružiće vam neophodno samopouzdanje kako biste savladali sve finansijske nedaće, kao i emocionalnu i unutrašnju harmoniju. Ovaj balans lako mogu da naruše toksični ljudi. U složenim stvarima u vezi sa novcem, astrolozi vam savetuju da se oslonite na iskustvo, a ako niste sigurni da se posavetujete sa stručnim ljudima.

Blizanci

Uspešan finansijski i poslovni razvoj za koji imate sve uslove lako mogu da naruše negativne misli i stereotipno razmišljanje. Vreme je da se oslobodite klišea i da pustite novac i uspeh u svoj život. Astrološka situacija pogoduje ispravljanju grešaka, razvoju poslovanja i napredovanju, iskoristite svoje šanse! Izbegavajte loše društvo, manje slušajte kritike i ne obraćate pažnju na neprijatne vesti.

Rak

Zahvaljujući snažnoj Veneri u Devici, moći ćete da izdržite sve moguće prepreke na putu. Ne bežite od timskog rada i komunikacije, to je najefikasniji načni za uspešno završite posao. Međutim, budite oprezni, položaj planeta neće biti najbolji za vikend, čuvajte se prekomernog trošenja novca. Moguće su nevolje tokom vikenda.

Lav

Astrolozi vam savetuju da prestanete sa kritikama na račun drugih jer negativnom energijom samo privlačite probleme, uključujući i novčane. Ove nedelje obratite posebnu pažnju ako treba da potpišete neki dokument, ugovor, da uzmete kredit… Astrolozi vam savetuju da očistite svoju karmu jer dobra dela privlače više finansijske sreće.

Devica

Komunikacija sa nadređenima, kolegama i klijentima može doći do slepe ulice usled vaše nezgodne ćudi ovih dana. Ako ne naučite da kontrolišete emocije, možete izgubiti dosta. Obratite pažnju na signale univerzuma koji ukazuju na to da će vam se život promeniti. Na pragu ste nečeg dobrog.