Danas, 5. septembra dolazi do dugo očekivanog prelaza Venere iz negativnog Lava u neutralnu Devicu. Konačno će se za mnoge završiti period smanjene snage i energije. Venera ostaje u Devici do 28. septembra što donosi odlične uslove da se oslobodimo starih neuspeha, prošlosti i osećanja krivice, kao i da prestanemo da pravimo iste greške. Evo šta horoskop donosi svim znakovima:

Bolji osećaj

Mnogi će uspeti da savladaju jesenju melanholiju koja kod nekih počinje već prvih dana septembra. Većina ljudi će postati fizički jača, zdravlje će biti na zavidnom nivou. Ovo će biti odličan trenutak za bavljenje sportom, a svi koji žele da započnu dijetu sada imaju najveće šanse da je sprovedu do kraja i ostvare svoj cilj.

Više samopouzdanja

Pošto nam donosi bolji osećaj, Venera utiče i na samopouzdanje. Učiniće sve da shvatimo koje su naše prednosti i vrline, da pogura naše talente i pomogne nam da zaboravimo na prošle neuspehe. Od 5. septembra počinje vreme kada ćemo moći da očistimo um od loših misli, ali i od ljutnje, sebičluka.

Sreća u ljubavi

Dok je Venera u Devici, sreća se smeši svim zaljubljenima koji dugo žive zajedno. Sada je odlično vreme za naredni korak u vezi. Svi koji imaju nesuglasice, moći će da ih reše i izglade odnose. Isto važi i za odnose između roditelja i dece, između članova porodice.

Veća produktivnost

Venera će nam doneti malo više fizičke izdržljivosti, tako da će svi koji budu imali mnogo posla moći da mu se u potpunosti posvete, povećaju svoju produktivnost i koncentraciju. To će im doneti nove, kreativne i inovativne ideje.

Izvor: Sensa