Ples Venere i Jupitera ukazuje na pozitivnu energiju, obilje i ispunjenje želja. Jupiter, kojeg s pravom nazivaju planetom obilja, tokom celog septembra druži se sa predstavnicima vatrenih znakova Zodijaka (Ovan, Lav i Strelac) i vazdušnih (Blizanci, Vodolija), a sreću će doneti i onima koji su rođeni u sledećim dekadama bilo koje godine:

  • od 21. do 30. marta
  • od 21. do 31. maja
  • od 23. jula do 1. avgusta
  • od 23. novembra do 1. decembra
  • od 21. do 30. januara

Astrolozi ističu da će se u sudbini ovih ljudi dogoditi dobre promene. Može se promeniti njihov status, moguće je poznanstvo, možda čak i ljubav, otvoriće se prilika da postanu mudriji i popularniji u određenim krugovima. Sa aspektima Jupitera prema Suncu dolazi do šansi da se ispune želje, da dobijete ono o čemu ste sanjali.

Venera, planeta lepote i ljubavi, od 5. septembra prelazi u znak Device i pomoći će da se ispune težnje predstavnika elementa zemlje (Bika, Devica i Jarca) i vodenih znakova (Rak, Škorpija). Takođe, moguće su promene u ličnom shvatanju sebe, podizanje samopouzdanja i svesti o vlastitoj lepoti.

Kada je najpovoljniji period da zamislite želju:

9. septembra rastući Mesec u Ribama najbolje ispunjava želje u meditativnom stanju. U takvim danima naša podsvest usmerava tok energija na realizaciju naših planova. Ali važno je da se dobro naspavate, smanjite stres i pokušate da budete pozitivni.

13. i 14. septembra - Mesec u Biku može doneti zaslužene nagrade. Pišite dnevnik, zapišite svoje želje na male šarene papiriće i napravite mapu želja. Takođe, možete napisati prijatne i lepe stvari koje očekujete, ili vam se trenutno depšavaju, i tako privučete energiju ispunjenja. Uran - planeta čuda - biće u vezi sa Mesecom, pa se dobro vraća dobrim poput bumeranga.

19. septembar je još jedan moćan dan za ispunjenje želja. Mesec se nalazi u Raku i spreman je da osvetli svaku vašu želju. Vizualizujte, zamislite svoju želkju nekoliko puta u danu, i u glavi napravite plan koje korake za ispunjenje treba da napravite.

29. septembra, Mesec je u Škorpiji, Venera prelazi u sopstveni znak Vaga, odnosno raduje se povratku kući. Ovo je dobar trenutak za ljubavna sanjarenja. Maštajte, probudite romantične varnice, ali nemojte izguviti tlo pod nogama.

Izvor: Sensa