Dan nakon što Merkur, planeta uma, komunikacije i saobraćaja, počne svoj retrogradni hod, čeka nas pun Mesec u Ribama. Postoji nešto u vezi sa ovim punim Mesecom u Ribama od 10. septembra što je teško opisati, teško odrediti. Gotovo kao da je njegova energija skrivena, maglovita, neopisiva...

Pun Mesec u Ribama takođe nosi energiju koja nam omogućava da sa lakoćom pristupimo svojoj intuiciji, višem ja i duhovnim vodičima. Da biste to postigli, jednostavno postavite nameru iz srca i verujte da ste saslušani. Zatim ostanite otvoreni za sve znakove, snove ili intuitivne odgovore koji slede. Što ste otvoreniji i poverljiviji, veća je verovatnoća da ćete ih primiti. Odgovori neće doći kroz logiku, razmišljanje i analizu, već kroz osećanja, intuiciju.

Mars, planeta akcije i energije, takođe se aktivira pod ovim punim Mesecom, što bi moglo da izazove naše osetljivije emocije, ostavljajući nas ranjivim ili čak neraspoloženim. Marsova energija takođe može biti nestalna, ishitrena, prebrza u odlučivanju, zato pazite da ne upadnete u ove obrasce. Energija oko punog Meseca u Ribama nas zaista ohrabruje da idemo polako i da odvojimo vreme, da slušamo i pronađemo svoju tišinu. Ribe se povezuju sa duhovnošću, isceljenjem i kreativnošću, što znači da će naš unutrašnji svet u ovom periodu zaista biti bogat.

Ribe su poslednji od 12 znakova Zodijaka i predstavljaju kraj ciklusa, tako da ovaj pun Mesec može doneti kraj ili kulminaciju određenog ciklusa. Možda ćemo otkriti da možemo da požnjemo plodove našeg rada, ili je poglavlje na kojem smo radili konačno došlo do kraja. Budite sigurni da držite ruke otvorene za sve što Univerzum želi da donese i verujte procesu.

Izvor: Sensa.story.hr